Ush och fy och blä.

För nu är jag banne mig sjuk. '' på riktigt '' Jag är dunder förkyld och har nog feber haha. Nej men fan jag känner mig jätte sjuk.

Åkte till skolan men va bara på klasstimmen. jag rymde iväg med bella istället det känndes mer kul än vad det är i skolan. Vad finns det att säga mer än att jag är jävligt sjuk och när man är sjuk får man lov att va tom i huvudet. Det känns när jag snyter mig som att allt innerhåll förutom allt snor ska åka ut. Det känns som snart kommer väl tarmarna och allt med. ush äckligt.

Nu får jag skärpa mig och även fast jag är sjuk, som ni förhoppningsvis förstår att jag är nu, så måste jag göra något vettigt. får åka upp till stallet och borsta av mitt lermonster. För det tycker hon är mysigt och jag med.
Sholla hopp.

One love folket :D

Mår som man förtjänar

Riktig ångest vaknar man upp med. Visst att jag ser det ändå posetivt för då vet jag att det inte bettyde något. Det ända jag vill se det är dig dö. Du är redan död i mina ögon. men jag vill ändå se dig krypa. Sen ångest för jag vet inte riktigt vad som hände. Ena stunden kännde jag mig någorlunda stilad och inte så jätte full men sen räckte det med bara några munnar mer alkohol så bliv jag cp full igen.

Ohh ångest fylld dag. Men det är väl välförtjänat. Nu sitter jag här med febern stigandes och näsan som rinner och slämmet jag hostar upp spotas ut som en hel kar. haha. kommer en bra film på kanal 5 kl 9. ska kolla på den sen ska jag nana så får vi se om jag ska upp till skolan imorgon eller hur jag mår.


Peace till folket som är värd det.

kämpe

Fy fan va jag är stolt. idag har det vart mini examen och det mesta har funkar super bra. det känndes ivarjefall bättre än vad jag trott det någonsin kunnat så det är kul. sen har jag kopplat el och det gick på typ 10min så känns som jag gjort mycket bra idag. kvällen verkar ju bli destosämre. lite tråkigt. men får la försöka hitta någon som vet något kul att gö. Segt att va hemma en helg till är sugen på lite drag och har vart det allt för länge nu, så det är väl dax att göra något åt saken kanske :)

Kanske skriver ett inlägg sen beroende på vad jag ska gö :)

Peace.


en boss

exakt över allt. tyst, säg inte så. skratta inte så, ha inte på dig det. gör det det. Va som du är. Men när jag väl är det måste jag ändra på mig ? haha skratt iriterande.. Men nopp. sånt sätter man stopp för. sånt orkar man inte. det blir oftast bara värre och värre oxå.

Hopp aya. Provridit häst idag. förjävlig häst rent utav sagt.. skogsmulle typ. stor tung viktbärande sak. nej ush fy.. Skolan verkade vilja ha den ilf så får la se.

Imorgon är det mini examen oxå. inför hästskötar examen så ska göra mockprov puttsprov hästensanatomi prov ett slags rid och kör prov. Får la se hur det går inte så taggad.

Taggar ist för en förhoppningsvis bra helg. Elle tabbi ? :)  ska bli skönt med helg. känner att mitt huvud och min kropp hade inte orkad några dagar till jag är helt slut. känner mig som säkert 60 i kroppen. Haha. nog om det.

Haft världens roligaste bussresa både till skolan och hem ifrån skolan, med nettan och philip. Skit skoj har nog inte skrattat så mycket i hela mitt liv. haha

Allt här och nu.

Pz ;)

Komplimanger

Från alla håll och kanter kommer dom. Både om att man är duktig med något eller att man är vacker och om tyckt. men från vissa personer är det svårare att ta än utav andra. Vet inte om det har med att göra att man är osäker på om det är seriöst eller om det bara känns väldigt dumt.

Har pratat runt mycket bland folk nu sista för jag har verkligen ett dilemma och jag tror att ni har märkt det. Både mamma vänner kuratorer/psykologer, men vad får jag utav det ? Igentligen ingenting. Det enda man kan gö det är att bearbeta sakerna själv, och ja det känns som jag gjort det. jag känner nu att jag kan inte fortsätta såhär, det funkar inte. att bli nerklankad och uppriven. såren som precis läkt ska inte öppnas igen och det är jag bombsäker på.

så nu blir det upp med humöret och positiva tankar sprider sig runt om kring mig, och gud så jag ska bli lycklig har jag tänkt :D

I will try to forget

I will be stronger after this

Ena stunden va du här, den andra va du borta.


Whaat ?

Många gånger när jag säger något dummt till någon eller om någon så menar jag det inte. och gör jag inte det brukar jag oftast då oxå be om förlåtelse eller säga det till personen man faktigst råkade prata om för sånt händer att man gör någon gång. Men att folk kan säga det ena och det andra mest förskräckliga och hatiska mina öron hört på sjukt länge och sedan prata och tjata med denna person som inget hänt eller utan att säga något ? Hur kan man med att kolla i ögonen och säga något.

Jag är helt kluven verkligen. jag förstår verkligen inte mig på folk. jag gör verkligen inte det, men kanske de som är meningen ? eller ?

Peace and one love!

skrot åt denna natt.

en dag som denna då jag inte trodde något skulle få ner mitt humör så självklart är det någon patetisk jävel som lyckas.

Jag förstår ärligt talat inte hur man kan vara så egoistisk, och självkär och inte se någon annan än sig själv. Att man inte ser hur mycket kraf och energi man lägger ner för att lyssna, förstå och vilja hjälpa. Hur man faktigst sitter i telefon och lyssnar på skit prat lögner och fel som är den egens fel att dom ens uppstod, och sen inte ens kunna ge en eller två sekunder till en annans människa. Hur fan kan man ens leva så. Hur fan kan man ens vilja och kunna med att ha och se vänner i ögonen. Men det är klart vissa förstår ju inte och vissa kommer aldrig att göra det heller.

Det stör mig att folk inte kan höra av sig åtminstonde och visa något intresse.

Detta lär nog som många andra nätter, bli en grubblande, fundersam, och sömnlös natt.

Hoppas ni alla andra där ute kan somna med ett leende på läpparna och sova gott.

One love!

Ärligt talat

Gott folk. Jag kan ju säga så här,
Varenda människa har ett begär.
det kan va allt mellan himmel och gjord.
det kan va allt från ett bord,
till bara en stol.
Stolen kan va vacker som fan,
Och sexig som få. Men nej folket jag snackar inte om en stol. 

 
Utan vi alla människor har ett begär. vissa har det mer, vissa mindre. mitt begär just nu är att få respons på saker och ting. vissa kan ha ett begär utav nikotin ja ni vet. men jag har det utav en kännsla pga av att kännslor får en att må bra. En tanke föder och kännsla och en kännsla gör hela din dag.

och med det menar jag att jag vill ha respons utav människor utav vänner, familj, lärare, chefer, ja ni vet av alla. För nu är det så här. Jag tänker inte slita för att hålla mitt humör uppe och folk bara slänger ton och förväntar sig att jag ska va glad. Eller inte säger något utan bara sticker.

Då säger jag som så här. du får välja antingen drar jag, eller så drar du. Och ärligt talat som jag kämpar utan att folk ser. det är sjukt. Kände du mig för ett årsen och träffade mig idag. inte ett hårstrå hade du kännt igen lovar.

Ett ännu lättare ordspråk som alla nu använder är ju oxå. Visa ditt intresse eller förlora mitt.

Jag gör det jag kan. Men frågan är ju, Kan du göra mer ?

Underbar dag för övrigt förutom att jag inte har hört rösten som ekar i mitt huvud tillräckligt idag men det är trotsallt mitt eget fel. nu har jag ilf en telefon så skicka erat namn i ett sms så vet jag vem som hör till villket nummer. :)

PEACE!

Happy face

En regning dag som denna är jag ändå så lycklig. Men det är väl inte så konstigt när man ser det vackraste nyllet direkt man vaknar. Nopp inte alls. Och jag vill att ni ska veta att jag blir så lycklig när statestiken höjer sig betydligt för varje dag som går. det är så kul att ni är innne och läser, och som jag förstår och har hört av många som gillade ni kläderna som jag la ut. :)

Idag som sagt regnar det ju och igentligen är det meningen att maya ska vila men tror ni att jag kan sitta still ? tror ni det så har ni fel. Måste ju rida detta går ju inte. Fick några fina bilder ifrån tävlingen med jätte kul :D Vill ni se ? :) det får ni vare sig ni vill eller ej :)





Kul. Två på anton och sist med maya ;) Trevligt. Haha

Lungt ikväll antar jag ? Söndag och upp till skolan i morgon. inget jag hurrar för med trots allt bara tre veckor kvar, fast det är många dagar ledigt på dom 3 veckor ;)

Peace folk.! ;)


Roligt

Hahaha. Kul att folk inte sagt något fören nu ? Jag har la inte tänkt på namnet ? Haha. Whriten = written skulle det ju vart. ;) Ändrat det nu. så folk kanske förstår. har ni hängt med i bloggen ifrån början så vet ni varför saker och stavning blir som det blir. ;)
 

Modet flödar

Hittat så mycket kläder som jag skulle vilja ha. Sommarens mode består utav så mycket färger och mönster som gör att kläder inte blir tråkigt. Önskar nu att jag får så mycket jobb och tjänar feting pengar så jag kan handla en helt ny garderob. Hade vart så kul :D

Tex denna underara jumpsuit. Helt underbart sexig.



Och denna underbara klänning. för både fester och vardags.



Även dessa underbara byxor i underbar färg som kan matchas med antingen en tight t-shirt eller linne så väl som ett slappt linne/T-shirt



Och ett par stört sköna shorts i en snygg röd färg. Matchas oxå med många olika stilar precis som olika färger och skor.



För att jag tycker om leopard mönstret jätte mycket men skulle själv inte våga ta på mig det för jag är lite rädd att sticka ut för mycket. vill inte synas för mycket utan så där lagom men jag tycker att dom är så snuskigt snygga.



Och tycker även att gult är fult men matcha det rätt så får du fram en perfekt matchning. Riktigt snygga skor detta med.



Och har även hittat ett par lite mer neotrala skort. brunt läder. Oxå riktigt snygga och lätta att matcha.



Till herr anser jag nu till sommarn minst ett par chinos shorts i en fräck färg. Jag har tagit fram ett par sexiga lila.


Tycker oxå att en killes garderob ska bestå utav en snygg långarmad tröja med en lite vringning.



Och en snygg helt vanlig svart jacka till färg glada kläder så det blir lite bas och stil på det hela. Tex en sån här kanske.




Jag ser gärna ett par ljusa jeans / byxor eller färg glada på en kille på sommaren, En antingen slim byxa eller en vanlig straight byxa. Visar två ex nedanför.




Till detta kanske en snygg något slapp t-shirt. är det färg glada byxor så en naturell färg på tröja annars en snygg färg. Sen själv klart måste man ha ett par skort. Jag anser själv att convers är det snyggaste och bästa som finns både till en tjej och kille för där kan man trixa lite som man vill men tycker även en sån här moddel är snygg.




Detta är på ett ungefär om jag skulle få bestämma till mig själv och andra. tex killen då. En snygg inriktad stil där det inte är allt för tråkigt utan färg utan det är färg och bas färger i ett. En snygg stil för en snygg kille/tjej.
Och självklart det finns så extremt mycket mer men endel av det hela.

Ni själva har väl en tanke och fundering kring detta med ? Detta är ett öppen ämne som jag tror dom flesta tänker på mer eller mindre.?

För mig va det en lugn kväll igår och åter igen en lugn kväll idag. Ha en bra dag folket.

Peace


Skola = rövhål

Så iriterande att man får skit för man gjorde det bästa utav situationen. Jag va själv på morgon jouren och får skit för att jag gick dit. Jag skulle ringt christin som är beredskapen så att hon skulle komma. alltså skulle jag väntat på henne i 1timma. och hästarna skulle stå hungriga. Nej det gör jag inte. klart jag ger dom mat. Jag skulle inte heller fått mat och då skulle jag inte suttit här på lektionen. Inte alls mitt fel att dom inte har en bak jours människa. Men att jag ska få skäll för att jag gick in och gjorde det jag skulle. ge dom mat och inte låter dom stå hungriga. det är fel. Men det hade vart fel om jag lät dom va med. What is the problem whit this school ? :O

Och sen att hästarna fått för lite kraft foder är inte mitt problem. med tanke på att det inte fanns något. Då gjorde vi med allt vi kunde och det va att säga till så dom fick fixa det till nästa dag. Inte ok att bara lasta över skit så. Som tur är har jag en bra mentor som förstod att jag blev arg och frustrerad och skällde på anna som skällde på mig när jag gjorde det jag kunde.. Uff va arg jag är på den här skiten. Vill bara hem ifrån denna hålan och pussa på min underbara häst som jag saknar jätte mycket.

Och kura ner mig med en underbar vacker helt perfekt mäniska. Fast frågan är ibland. Är du mänsklig ? Går det att va så perfekt ?

ska försöka sluta fred med mitt innre och lugna ner mig men inte alltid lätt om man säger så. inte för mig som är uppe i varv så extremt.

Peace folket!

Trött

Nu har jag vart nere och fodrat alla hästarna. börjar bli väldigt trött. ska försöka ta mig hem idag med tanke på att jag ska få med mig hästen till tävling imorgon. Blir att lasta hästen vid typ halv 5 - 5 inatt. Jippi. lägga sig tidigt idag. Nu blir det läx förhör som jag inte kan alls medtanke på att jag har haft annat att göra och sen blir det ner till hästarna igen efter alla lektioner. Och fy vad jag känner mig duktig. nästan så jag hoppas att jobbet ska ringa in mig imorgon kväll hahaha. or nott.

Imorgon är det en hel del som ska göras. på kvällen är det 3 alternativ och kan inte riktigt bestämma om jag ens ska göra något med tanke på hur trött jag. Kanske bara ska gosa ner mig under en filt med en gosig person. Ja kanske, Kanske.

Ha en bra dag gott folk.

One love!

Jouren

Kämpar jag och super rara sara kämpar med. Fy fan va vi är duktiga. ridit anton idag och i helvette va bra han gick. han fick upp flowet i benen och lyfte och trampade på bra under sig. en underbar kännsla att rida han när han får det flowet. Hoppade och det gick helt okej, han va bra framåt och tvekade inte alls på att hoppa utan slängde sig nästan över hindrena. Jätte roligt.

Nu ska vi ner och ta in hästarna i regnet ge dom mat, ta av och på täcken linda dom och ah. sen är det dax att äta igen. Haha. Tycker vi äter och går upp och ner där hela tiden men sånt är det. Haha

Miss you!!!

Peace.

Inlägg.

Ah nu sitter jag här igen i dessa äckliga internat rummen. Där jag satt fast klämd in emot en vägg och bara skaka.. Känns något sådär bra. trodde det skulle bli enkelt men att inte blicka tillbaka va svårare än vad jag trodde.

Det är inget jag hurrar för ilf. Ett pass kvar i stallet och sen slutar jag vid 8.. Ska bli skönt att sova med tanke på att jag inte sovit något vidare. Och sen att gammalt folk börjar höra av sig igen off min stämning gick ner ifrån 100 till 50 och efterssom det kändes så bra för bara en stund sen så känns det förjävligt. nej ska inte va negativ men fan.. är trött med. ursäkta min klagning men känns som att det kommer kännas bättre om jag klagar lite.

Måste ringa :S Pussy.


I miss the special boy!!!


Peace.

Behöver sova ?

nejdå inget för mig. eller ska jag säga, jag måste sova annars blir jag galen av både ilska stress och ah att jag kommer att somna på lektioner Hehe. Har vart en tuff natt. Kan säga som såhär att sova 20min för att sen ha skola + jouren. Jippi. Det är inte så lätt då.

Har legat och tänkt alldeles för mycket på den där killen som borrat in sig i mitt huvud, en vacker kille som är svårt att sluta tänka på. Sen så va det första dagen på jobbet igår. jobbade ifrån 15:00 - 23:00 eller ja slutade lite tidigare. Men att komma hem så sent från en stressit jobb, då det tar mig ca 100 år att varva ner och komma till ro. och sen tanken på att jag måste bo på det där äckliga internatet i dingle i två dagar det skrämmer mig, Och sen är jag nervös för att på fredag startar jag och maya första ''tävlingen'' ihop och jag kan inte programet så bra.

Och vänta, det kommer mer. Jo Det va fullmåne inatt så ah sammanlagt har jag nog sovit en 20 - 30 min. Haha Jippi och jag ska snart eller ah. kvart i 6 åka till dingle för att fodra hästarna.

Mitt liv är bäst. Haha Men faktiskt trotts detta så I love it! Jag bara gör det. Att en person kan förgylla dagen något så brutalt genom att bara slänga en tanke på den, så kan det inte bli bättre. Och jobbet. fy fan va kul det va. och i helvete vilken grym häst jag har. Och jag kan ju inte glömma.

Att jag faktigst har två underbara föräldrar som ställer upp för mig, Och får inte glömma mina underbara vänner som finns där i ur och skur..!


Peace and love!!!

Uffff

Glömde ju igår att säga att filmen va sjukt grym. Och kan säga att jag satt fast i filmen kunde inte slita blicken från grabbarna och bilarna.. Off nu känner jag mig som en plåthora när jag säga att jag inte kunde slita mig ifrån bilarna men som sagt det är ju inte villka bilar som hellst. Haha :)

Ledig ifrån skolan idag med för att vi har utväcklingssamtal men funderar på att inte åka med att åka till thn nu istället. träffa angelica en sväng sen gose. Mysigt.


Pojkar, kärlek

Ja ni vet själva. Kille som tjej, vet ni mycket väl att kärlek kan vara svårt att förstå. Man mår så jätte bra när allt är bra, men fy fan när det är knas. det är inte kul. Mitt liv har börjat om på nytt och jag har verligen fått en nystart och jag älskar det rent ut sagt. Och ibland vet jag inte, det med kärlek, det är nog kanske inget för mig med tanke på att det spelar ingen roll vad jag gör, så är det fel. Och det är sån skit jag inte vill ta eller orkar ta. Och tror ingen annan orkar det heller.

Måste tacka mina underbara gammla vänner som fortfarande står kvar vid min sida efter alla svackor och sne steg jag tagit. och alla nya vänner som givit mig en chans att visa vem jag igentligen är. Jag säger det bara att ni är gulld världa och ni gör min dag happy.

Skolan går super bra. vg i svenska och engelska resten G. Super nöjd och idag fick jag jobb. Börjar jobba på måndag kl 17,30 på ett hotell och resturang ställe. Ska bli kul att kanske kunna börja bilda sig ett liv som är bra för en gång skull.


Tack alla nära och kära. :D Är jätte glad att ni finns där och ni vet väl att jag finns där för er med ? :)


Peace folket.


Svar på kommentar

Jag fick en fråga om vad whriten betyder.. Hela mitt bloggnamn är ju whriten life. Med det menas skrivet liv.
Tog namnet pga av att denna bloggen är ju ett skrivet liv utav mig med både tankar och funderingar ifrån mitt eget perspektiv och ni får även veta vad jag gör på fritid och i skola. :)

Tog shorts på mig idag, Dummt eller ? det är lite kyligt ute men det löser sig nog.. Ska sola lite, försöka nu när det är så kallt ;)

Och tanken på att sola kom jag på att det är ju så många rashatare som solar. Och med det menar jag varför solar du och vill bli brun om du inte tycker om mörka människor. Jag ser på männikor över lag som lika även om hudfärgen är annorlunda. Jag kan säga som så här jag skulle vilja va '' svart/brun '' ni förstår vad jag menar, en niggres. Jag menar ni alla har fått höra redan ifrån liten ålder att vit är ingen färg. Varför vill man va vit då ? Det är ju ingen färg ? Då är det bättre att ha en färg och kunna säga att man har en färg.

Så helt ärligt tycker jag att det är idiotiskt med rashatare.. 

enoff whit that. Ikväll blir det bio med gullungen annika. Fast and the furious 5 :D Ska bli kul att se den med tanke på alla snygga killar, bilar och att filmerna innan har vart så jävla bra :D

Äntligen

Gott folk. Nu är det någorlunda ordning h
Vart i skolan idag och vart en helt okej dag. eller mer än okej. Kom till skolan och självklart ska vi rida upp programmet ute på '' tävlings '' banan. Fick ju anton som jag ville men insåg inte att han aldrig gått där innan så han va tittig på stacketen. Traven va bra med han med galloppen blev han springing i ute på banan.

Men i helvete vilken himmelsk häst. Han gick som en klocka på fram ridningen. skritt trav och galopp va han jätte lugn. Gick skit bra. är så nöjd över han :D

Så nu är jag sugen på en till polle förstår ni.

 






Han vill jag ha :D Vad tycker ni folk ? :)

Peace

Sport.

Ah helt ärligt så är allt inprinsip en sport. Det är en sport att få killar, en sport att dricka så mycket som möjligt. en sport att få så många killar/tjejer i sänger. det är till och med en sport att väga så mycket eller så lite som möjligt. eller att ha dom dyraste sakerna. Ja ni märker listan kan bli långt. Men själv så har jag kommit på att den sport eller sporter jag älskar mest det är dom som man blir riktigt jävla svettig utav. När svetten bara rinner och tröjan och shortsen klibbar fast på kroppen.

Visst nu har väl inte jag sportat så eller vad man ska säga men tränat. det är väl en sport i sig. ? Eller ?

Min dag har iallafall vart bra. Dagarna börjar ju alltid bra när man ser det sötaste nyllet som finns bredvid sig när man vaknar. Förmiddagen tillbringade jag på skepsviken i uddevalla. bara solade och skrattade. Sen kom jag hem och eftermiddagen tillbringade jag i stallet men pappsen. en liten tur i skogen sen försökte jag öva på det annika sa men inte lätt när jag har en häst som alltid är så pigg, men i slutet lugnade hon ner sig och gick jätte fint.

Sen nu ifrån kl 5 har jag tränat mage rygg lite ben och mycket kondition. Så ah kan ju säga att svetten rinner ifrån varenda ställe på kroppen och då menar jag verkligen överallt. Sjukt hur kläderna bara klibbar. men jag gillar det ;)

Peace.


bilar

Tro det eller ej gott folk men är lille sugen på en bil just nu. Det va inte länge sen jag och pappa va inne på bmw och kollade lite bilar. och jag blev riktigt sugen på två bilar. En 320 och en 325. visst va dom nu då cabb båda två som jag såg på bilfirman och även lite nyare men har kollat lite nu och är lilla sugen på en stylad bmx 320. 92 dock men det är fin.

Aya har sovit super gott och vankat upp jätte bra. Har vart på clinick för fredrik jönsson men det va inget att ha. det va som att kolla på en träning där folk bara satt och drog och ryckte och slet i hästarna. stackarna. :P

Nu väntar jag på att pappa ska sätta igång grillen och börja grilla sen ska jag la ut och träna. '' springa '' :) Måste komma igång med kondition och även få igång kroppen ifrån denna vila som den fortfarande är i :) Hehe

Bra väder är det med. helt happy humör blir man ju på då :D




Peace.

Hästar is the shit.

I like it otroligt mycket. Precis hem kommen ifrån annika. Va där med lillan och ''hopp'' tränade lite. Pollen skötte sig otroligt bra det va väl däremot lite si och så med mig. Haha min ritt va väl inte den bästa men gick bra ändå.

Blir att ligga i hårdträning nu med bäbis så hon blir stor och duktig. :)

Blir bara att mysa ner sig i sängen nu och hoppas på trevligt sällskap för nu är jag helt slut. :)

Peace.

Otroligt

En energislukande person är en person som tar din energi. En person som hela tiden tjatar som får dig göra sånt du vill med igentligen men kan inte. En person som klagar som man aldrig gör rätt för. Man ska altid tänka på vad man gör, vad man säger och hur man ser ut. För mig är det en person som är värld något som man själv inte kan ge. Asså förstår inte tänket och jag blir sårad varje gång.

Vi säger som så här, Tänk en alkholist eller en ''pundare'' Dom har sitt energislukande på alkohol och droger. Jag hade kunnat vart den fast ändå inte den. Jag är den personen som har den källan där energin bara sugs ut och sånt är inte min grej. Jag orkar inte och gör det inte.. Min mamma säger till mig och finns där i alla lägen men lyssnar jag. Neej. och varför vet jag inte för hon har allltid rätt. Hon är fan den ända som finns där.

är ledsen för dom människor som inte har sin mamma eller pappa som finns där och ställer upp och alltid stöttar så som jag har det.. Men har man det vill man inte ha det. Har man det vill man ha det.. Jag hatar att jag inte tar vara på det........

Tänk alla på att energislukande människor är inget en människa är värld.. alla har la olika värderingar på en energislukande människa men det är så jag känner nu..

Datumen är utgått och jag slänger det..


Peace!!

LivsGlädje

Att den bara kan vända på en sek. Ena sekunden mår man super duper andra känns det som att hela världen har rasat ner på än. Denna dagen har vart seg och tråkig.. har vart fett trött hela dagen och mitt huvud kändes inte på topp. Hjälper ju inte att man jag vet inte missförstår folk eller bara får skit för att man inte känner för att göra något.. Det är fett knas och sånt orkar jag inte med.

För mig är en vänn en som stöttar och ser det ur olika perspektiv och inte bara tänker på sig själv. En som ger och tar.

Frustrerande när inget går rätt.. Menmen.. Nu är det som det är får ta den nya dagen i nya händer. ¨

Peace gott folk.

Uppdatering

Efter en väldigt dålig uppdatering börjar jag med om mina dagar och inga tankar.

Somnade igår hur bra som helst och vaknade upp ännu bättre. Åkte upp till stallat lastade min häst och åkte iväg till storängens dressyrcenter för lite träning både muskler och huvud. Ridningen gick så in i helvette ursäkta mig bra. hon va så fin följsam och arbetsvillig hela ridpasset. Arbetsvillig tills vi kom till lastningen för att åka hem.

Hon vägrade gå på och hon jävlade med oss säkert 40 min. Sånt tålamod har inte riktigt jag med jäkla tur att pappa va med och fick trycka grepen i röven på henne då flög hon in.

Nu är jag hemma ilf och är sjukt trött så ska vila lite och vänta på mat.

Allt känns bara så jäkla bra just nu. Om det kunnde vara så här hela tiden så kan man ju säga att jag älskar livet. Min häst går bra, just nu bra hemma. Bra med vänner, och ah resten är ju mer än bra. Helt underbart. Så ah. Älskar mitt liv :D
                                       

RSS 2.0