Mina drömmar och min värklighet.

Hade ju en sjukt underbar dröm natten till igår. Om mina hästar, om en fruktansvärt snygg kille, som jag nu hoppas inte bara visade sig i drömmen utan även jag kommer få stöta på här, för han va perfekt.

Sen drömmen till idag va bara äcklig. Ska berätta kort fattat. Jag hade snott en polisbil vet ej varför och den va inte svensk, den va grön och vit. På något sätt blev det en stor krock i en korse. bilen framför oxå polisbil va men stulen utav någon neger som började skuta mot mig. Jag lyckas fly kör fär ifrån men kommer inte så långt innan jag kör ut för ett stup och landar i vattnet. jag menar. Hur dålig fantasi har man inte om man ens drömmer något sånt patetiskt.

Nu har hovslagaren vart uppe ilf och slått på en sko så nu är maya ridbar igen. Riktigt gott.. Slapp skolan idag med pga av hovlagaren och senare på dagen ska jag till bup.

Duscha nu sen får jag väl vila en stund till..

Peace!


Vad hade man gjort utan nära och kära ?

Hoppas ni gillade inlägget innan. Lilla jag blev förvånad över hur chockerande upphetsende det va xD  Haha Iallafall för lungor och mage.. för jävlar vad jag skrattade.. Det va inte riktigt det jag hade på hjärtat. Utan som nu dom som läst och är det första gången så gå ner, Så va jag först inne på mänsklighet. Nu är jag inne på droger och behov utav något.

Först och främst vill jag bara säga att tolka inte mina inlägg fel. Det är bara min syn på saker och ibland lite oklart förklarat. Men som alla vet. Man kan vara deprimerad, fast i ett begär, si som sex, alkohol dataspel eller droger. vilket som och tekniskt sett är det säkert lika jobbigt att ta sig ur. Eller neej självklart inte men ni förstår, Och då vill jag bara påminna folk, om hur lätt det är att tycka synd om den som har begäret, och inte se människorna i denns omgivning, som stöttar och oftast bara tar skit men fortsätter kämpa.

Det är lätt att glömma dom som igentligen har det jobbigast. För personen som började hade ett val att avstå och inte hamnade där den hamnade, Men bara en bekant, släckt, syskon, moder eller faderskap dom hade aldrig det valet. dom finns kvar där för att dom bryr sig och vill hjälpa. Men det glömms så ofta bort, och tar ofta så mycket skit. skit som dom borde ha.. ville bara säga till dom som sitter i den sittsen eller bara suttit där, eller sätt någon sitta där. Jag avgudar dom människorna. Så starka personer, som igentligen borde bli svaga av all skit men står på sig.

Vill bara säga att jag tycker inte synd om personen med begäret, till den personen säger jag skyll dig själv. Men jag tycker synd om personen som i när kamp försöker inverka och hjälpa men ofta inte ser någon vändning eller ljus men ändå fortsätter. Avgudar många där ute för att dom inte vänder ryggen och sticker.!

Peace!

TjenisPenis alla kåta!

Detta är en viss kamrat till Frida som skriver, jag tänker dela med mig av ett inlägg som kommer gå rakt ner i era byxor. Så enjoy ;)

Finns det något mer upphetsande än att åka cabriolet?
Tänk att få känna vinden i håret och kjolen som blåser över knäet. Vi hade knappt hunnit en mil och jag kände redan pulsen bränna. Jag kastade en snabb blick på min kille och såg att han redan visste. Jag drog kjolen längre upp på låren och lade handen på min killes lår. Sakta lät jag handen glida upp på hans skrev. Under byxorna kände jag att han redan började svälla, medan jag lät handen glida fram och tillbaka. Han lutade sig tillbaka med ett stort leende när jag sakta drog ner gylfen och drog fram hans hårdnande lem. Mitt grepp om ratten och hans lem hårdnade när jagf hörde en bil närma sig bakifrån. Han lossade min hand och lade den på ratten. Sedan lät han sin hand glida in under min kjol. Hans fingrar fann min blöta springa i samma ögonblick som vi blev omkörda. Han drev mig snabbt och vant till välbekanta höjder och jag visste instinktivt att det var dags att stanna. Efter flera kilometers vånda och febrilt letande fann jag tillslut en skogsväg. Jag körde in på den och hade knappt hunnit stänga av motorn förrän jag slängde mig över hans styva kuk. Jag böjde mig över kuken och slickade den från roten och uppåt med småp lätta rörelser. Strax under huvudet stannade jag till för att sedan fortsätta uppåt, när jag nådde toppen lät jag den sakta glida in i min mun samtidigt som jag masserade den. För att visa honom hur våt jag var smekte jag mig själv för att sedan smörja in hans kukhuvud med min vätska. Han stönade till och jag kände hur det började pulsera oroväckande mycket i hans lem. Med hes röst beordrade han mig ur bilen. Vi gick runt bilen och möttes vi bakändan. Efter en passionerad och lång kyss vände han mig sakta runt så att jag stod lutad med händerna mot bilen, jag böjde mig framåt och drog upp kjolen över baken. Med fingrarna kände han efter om mjag var tillräckligt våt, medan han med andra handen drog ner byxorna. Nu var jag så ivrig att jag putade med baken mot hans stånd. Att få känna honom i mig var min enda heta önskan. Han tog ett steg framåt och jag kände hans hårdhet mella mina ben. Sakta förde han in toppen i mig. Gnyende lutade jag mig mot honom för att få känna hela hans längd i mig. Med långsamma tag började han att fölra den in och ut. Nu dröjde det inte länge förrän takten var viod och hetsig. snart var jag nära. Jag vred på huvudet och såg honom och flämtade med hes röst. Jag kände hur han bultande kom in i mig och jag flöt med på samma våg av upphetsning och kom samtidigt. Efteråt stod vi kvar i samma ställning och hämtade andan. När vi kommit till våra sinnen igen drog han sig sakta ur mig och jag vände mig mot honom. Vi log lyckligt mot varandra och kysstes sakta. Sedan satte vi oss i bilen igen och körde vidare, lite lugnare....

Jag förstår nu att du har fullt upp med handen i byxorna.... men är du intresserad av att läsa mer så klicka gärna in en kommentar så kanske vi kan överväga att bjuda på en till ;) puss och runk 

Fredag kväll mannen nu är det fest!

Nu har jag inte fått i mig alkohol på skit länge så idag måste det flöda.. Är riktigt sugen, både min kropp och smaklökarna har saknat smaken. Nu låter jag som en alkis men det kanske finns en liten alkis inne i mig. neejdå bara det att jag gillar öl väldigt mycket :) 
 
Idag ska jag vara vild och galen och inte tänka på något.! Spikat med bäste bruden anna, cattis får vi se hur det blir. hon är tvek.! Jag är bara på på och på. Men blir till att börja sent i och med att jag måste ta mig upp till stallet och rida lite häst och så först :D Det är naaaajs! Är sjukt glad och inget skulle kunna få ner mitt humör nu.!

Love to mr alkohol.! a better hole is hard to find.

Love!


Alltid finnas där, aldrig glömma.

Jag har skaffat mig en sån stor och tung fråga innom mig, Som jag aldrig kommer få svar på. Jag förstår inte längre. Jag tappade mig själv igen. Fuck it. Jag är så trött men kan ändå inte sova. Frågan tar förstor platts.

Olika funderingar.

Jag har så många frågor som jag aldrig kommer få svar på. Många frågor som jag skulle kunna få svar på igentligen men inte vågar / orkar lägga ner någon enrgi på att få svar på. men där får jag lite skylla mig själv. Men jag tänker som så, Får jag ett svar jag inte vill ha är det bättre att inte fått något alls. Har jag fel ? :S

Sitter och lyssnar på kapten röds nya skiva. Den är så jäkla grym verkligen. Men så kommer låten saknade vänner och som över allt annars man ser eller hör så är det droger inblandat. Låten får mig så att tänka på min Kusin, även många vänner som drogerna tagit med storm, Vissa går fortfarande i sitt eget lilla land även om drogerna inte finns bland personen jusst nu. för vissa är droger en vardag och för andra har dom fått behandling.

Jag kom på efter inlägget igår att ni kanske tror att jag är emot droger och drogmissbrukare, eller bara drogbrukare för dom som tycker det låter fult med missbruk. Och det kan jag säga att jag är absolut inte emot folk som använder droger, och jag kan faktigskt inte säga att jag är emot droger heller. Det ända jag är emot innom den världen är att det oftast går så jävla snett på ett eller annat sätt och att det går så jävla fort, att man inte märker något innan det är försent om ens då.

Jag kan ju tänka ibland och undra om det är jag som är galen eller om det är världen som är sjuk ? Men Helt seriöst så tror jag det är en blandning.. Jag är nog rätt galen när det kommer till vissa saker. Men världen är fan sjuk. helt flippad värld bor vi på.

Igår åkte vi upp och då menar jag upp och över stockar och stenar, anyway, så kom vi tillslut upp till en stor sten. Det sägs att denna enorma sten för flera hundra årsen flyttades ner till centrum utav många man som bärde denna sten, det tog flera dagar för dom att flytta stenen. Och på natten till dagen efter så hade stenen försvunnit ifrån centrum. Då hade den flyttat sig tillbaka till stället där den stod innan.  Vad tror ni ? tror ni på övernaturlig ? Spöken, änglar, kanske troll ? haha kan ju säga som så här. Är starkt troende när det gäller spöken!.

Det finns något som varje ungdom tänker på, och så ofta jag hör ordet ryckten, skit snack, och att folk tycker att det är jobbigt. Helt ärligt så förstår jag inte varför folk som får ryckten runt sig bryr sig om dom ? bry dig inte om någon pratar om dig. jag sträcker på mig och tänker att det är mig det pratas om. Varför ? det finns många andledningar, Avundsjuk, Vill va en del utav mitt liv och därför pratar folk lite om mig, Den personen måste styrka sig själv genom att prata lite skit, Jo men du, gör det. Men du stärker bara mig något enormt.. För faktigskt jag älskar när det pratas om mig, Jag älskar att synas, Men jag HATAR att höras, Och där med Folk som HÖRS.! Finns inget värre.

Take care bitch!


Välj ett liv att leva eller ett liv där själen är död.

Nu är det torsdag och det är bara idag kvar med ledighet sen börjar allvaret. Börjar jobba imorgon men det är ändå skönt ju för jag börjar inte fören 5 så jobbar kväll. Och jobbar även kväll på lördag. Söndag blir det jobbigt för då jobbar jag förmiddag. Men ändå gott att komma igång och få en rutin på mitt liv igen för det känns lite som att det runnit ut i sanden. eller nej. det lät deprimerande men det va inte meningen. Men det känns så slappt lättare sagt. Jag har ingen struktur. allt går så lungt och sakta och det känns som att jag gör inget annat än att äter. haha

Jag körde mamma in till stan idag så vi fick lämnat hunden. faktiskt skönt att bli av med han, det är ingen stor hund men jävlar va han lucktar hårar och kräver pass. Uff. Men ilf så satte vi oss och fika på vinerkonditorie. Så satt vi där pratade och ah hade allmänt trevligt. Men min blick fassnade på en kille. En kille visst han såg pundig ut. Men han va ändå rätt charmig, Lite lik petter. Men när han öppnade käften och log, Där inne kanske det fanns 3 tänder om ens det. 

Vi gick förbi han sen när vi skulle gå till bilen och han frågade varenda människa om några kronor. Även mig jag kollade på han men fick inte fram ett ord. Jag tyckte så synd om han. Jag sa det till mamma att jag tyckte synd om han. Hon lite snäste åt mig att det är inget att bry sig om, hon frågade varför. Jag svarade som jag tyckte att jag tycker synd om han som inte har ett liv. Han lever för drogerna, och jag menar vad är det för liv ? 

Och jag anser att det är säkert många som man ser ute som är pundiga som en gång hade en familj som brydde sig och kunde fått ett ordentligt liv. Men det är nog även många som inte kunnat få ett liv. Växte upp med pundare till föräldrar och uppfostrats till att sno och ljuga. Uppvuxen utan hopp och förväntningar på livet. Då är det faktiskt inte så konstigt att det blir så. Det är nog många som inte ser det. att för vissa är det svårare. Folk säger alla har samma förutsättningar från början. men nej. det är ju så fel. Alla har inte det. 

Men faktiskt tror att det är bra att man ser sånna ute på stan och så. För ungdommar som vuxna. Det får en att tänka och se att livet är inte alltid en dans på rosor. Inte för någon. 

Jag önskar verkligen att jag kunde hjälpa människor. få folk att förstå och sluta med tex droger. Eller bara finnas där för dom som vill ha en arm att vila på. Men tyvärr hjälper dom som kan.

En tanke slog mig oxå att det hade lika gärna kunnat vara jag som gick och tiggde om några kronor. Kunde lika gärna vart jag utan tänder och smutsiga söndriga kläder. Det kunde var jag med det ihop rullade kvittot i fickan spegelen i andra och pipan i innerfickan. Är faktiskt både ledsen och glad att det finns skräckexempel.
                                
                                

Take care!
                           

Nolla.

Jag kan inte sluta tänka att jag fortfarande är så jävla sur på den där lilla golarfittan men igentligen, jag kan inte hålla på och haka upp mig och gå och va sur. Jag mår bara dåligt av att gå och va sur så, men det är rätt svårt att glömma att en vänn eller lättare sagt en jag trodde va min vänn, golade ner mig. Men aya. Fan det blir som det blir och är som det är.. nu försöker jag glömma det där.

Jag kan fan knappt gå för att jag har så ont. Nu börjar dagarna krypa närmare och fredagen är snart framme sen jobbar jag nostopp fram till onsdag och sen börjar jag skola på torsdag. Jippi, eller ej. Riktigt gott med jobb, det är endå en krona eller två lön men fan för att jobba.. man sliter röven av sig för igentligen ingenting. Men kul att jag har ett bra jobb och underbara arbetskamrater och en underbar chef..

Åh kan verkligen bara inte släppa tankarna ifrån dig, Din kropp din värme. Off. Och poff så tryckte jag bort dom tankarna med.

Helt underbart får brev nu minst en gång i veckan och jag rent utav älskar det. Helt underbart att höra ifrån det och veta att allt är bra.

Jag har en hund här bredvid mig som ligger och sparkar och hoppar. Får väl försöka gå med han ensväng. Inte för att jag kan gå så bra men det kan ju vara värt ett försök.



Kapabel eller inte ? '' Inte ''

Nu börjar mina drömmar ta lite överhand här. Jag drömmer så verkliga drömmar, det är som att jag är vaken, som att jag kunde uppleft dom. för igentligen det jag drömmer om skulle inte förvåna mig. Eller jo igentligen så är det klart att det skulle förvåna mig. Men jag slutar aldrig förvånas utav människor..

Är drömmar verklighet fast i en annan värld ? Kan man uppleva riktiga kännslor genom drömmen.? Sånna som man normalt sett tryckt undan för att man inte vill erkänna eller bara känna jusst det.? För mig jusst nu så känns det som det. det börjar bli läskligt.

Och den här världen eller igentligen ännu en gång mänskligheten slutar aldrig förvånna mig. Igår blev jag förvånad två gånger, igentligen utav två helt olika andledningar. blev till och med förvånad över mig själv. Men det som va det värsta, Hur fan kan en vänn vända sig emot en så extremt mycket så man berättar något som man inte ens öppnar sin käft om. Och hur fan man skulle vilja göra sin vänns liv till ett helvette ?

 Jag kan inte förstå ? Är det så att man är en sån ynklig liten människa och kan inte ta sin egen skit ? Eller är det så att man är en sån hämsk människa och vill förstöra och göra någon annan till åtlöje eller bara låta någon annan få ett liv dom inte velat ha. ?

eller hur fan tänker man när man öppnar sin käfft och snackar ? Golare kallar jag sånna. Är du verkligen en sån ? Det lär du nog inte va länge till ilf din lilla fitta. :D 

Men lika glad är jag ändå. fast gladast är nog räven. Du lyckades nästan med något du inte skulle. men du gjorde det inte. Och det kan ju du vara glad för. Fast glad ska du inte va hjärtat ;)

One Love.

working with myself

Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta, eller jag vet fortfarande inte. Men en kille sa till mig idag och frågade om jag hade ett hjärta. Om jag känner kärlek och värme ?

Jag tänkte ett tag och heltplötsligt kom fram till att jag inte trodde jag hade det. Det känndes helt ärligt helt tomt när jag försökte känna efter vad jag tyckte och tänkte. Jag är så låst i mig själv. En jävligt feg människa, en låst tom människa. En igentligen jävligt patetisk människa, som nästintill lurar sig själv. Det va nära där att jag lurade mig själv att jag inte hade ett hjärta. Men kom faktigskt på ganska snabbt igen att jag hade/har det. men visst att mitt hjärta kanske inte alltid är det snällaste och alltid känner kärlek, men jag menar vems gör det ?

Och vipps i konversationen så öppnade jag mig totalt. Jag kom på en helt ny sak om mig själv. Att det faktigsk kanske är så att jag är lite rädd för sanningen. Att man faktigskt inte bara kan ha sig själv. Att man behöver någon att växa med. Vet inte. Faktiskt känndes jävligt bra att först få känna tomhet. men helt plötsligt bara allt vände till positivt tänk. Och att det va just det personen som fick höra det och va med. det kunde jag ju aldrig tänka mig.

Helt ärligt hade jag tänkt att den personen kommer jag låsa mitt hjärta för vid den punkten dit jag öppnat mig nu. Men på något knepigt sätt hittade Han/Hon nyckeln och öppna en liten del. och ah. kanske är bra att dela med sig. Man kanske hittar mer vem man igentligen är. även fast jag känner mig själv och vet vad jag ska göra och inte för att saker ska gå och funka som jag vill. så kan man ju alltid hitta fler pusselbitar. och det känndes faktiskt inte så hemskt som jag trodde.

Nu ska jag gå ut och gå en nattis med vovvsingen sen ska vi gå och lägga oss.

You are a wonderful person. You can see things no one else can see. And I know with a little help, you can see what you want to see. Do not forget that you actually have a skill not everyone has, you have a heart, and you listen to it.

Be cool!

I am what I am

Jag kan bara inte fatta att orden som jag säger igentligen är en motsats till vad jag menade. Att man säger en sak för att vara på den rätta sidan av bordet man vill inte rammla över och hammna i en jobbig sitts.

Jag verkligen önskar att jag aldrig träffat dig. att jag inte visste det jag vet just nu, och vill absolut inte höra av dig mer. men hur ska man kunna säga det när man igentligen vill.? Ahh asså så komplicerat nu verkligen men fan..

Back to my world. where everything is a mess, and no one knows or understands anything.

                                        
                                        

Myss you! I detta läget hade du vetat vad jag skulle göra. För jag är totalt lost och helt tom.!

RSS 2.0