Är ni mad yaao ?

Gråt aldrig över någon som inte skulle gråta över dig. Så tro inte att jag spiller mina tårar på dig. Jag är lite utav en ensam varge och jag tror jag gillar det så. antningen så tar man det eller skiter i det.

Och det är bra. se till att gör rätt val. ett val går till det andra. Det kan alltit bli bättre om man spelar korten rätt.



Tävling på g här i huset. Jag och maya ska köra vårat eget lilla race där ute på dressyrbanan som vanligt. Kör bara :D




Kärlek och respekt till alla

Off.. Senaste två dagarna

Det blev ju för mig som för många andra alkohol redan på torsdagen, men torsdagen va ju helt okej fast långt ifrån bra. om ni förstår. xD Alldeles för mycket tjaj på mig folk skulle förklara sina grejer och slet och drog i mig. sån är det värsta som finns, men det va stunder då jag va för mig själv oxå. typ under ölspeler '' för det mesta'' Men jaja. det va alkohol intag ilf och det va la lite det jag va ute efter.

Sen fredagen va meningen att vi skulle åkt ut till kusten, Men istället blev det att vara hemma och lika skönt va väl det, det va riktigt kul och jag hade riktigt trevligt. Och hoppas att alla andra som va där hade det med.

Och igår kan jag ju medela va den värsta dagen i mitt liv. Vaknade upp och känner världens bakfulla och att jag är sjuk på samam gång. somnar om. Åker upp till stallet efter propat i mig norska verktabletter. '' skit bra '' Sen väl hemma igen kan jag ju säga att då mådde jag inte bra. Låg och hosa och skaka under täcket så fick gå ner och ta en till verktablett. men som vanligt så svettas man ju som en gris. så ja min natt bestod av att må dåligt och vaka hela tiden.

Nog för mig. jag ska släna i mig en tabblet och försöka gå ut och hjälpa pappa med det han håller på med..


Peace.


Midsommar

Ja nu va det den där dagen. Men helt ärligt. Detta är en dag som typ jul, påsk, och all annan skit som jag helt ärligt inte förstår överhuvudtaget varför vi firar, Jag tar bara saken iakt och ser det som en dag då alla häller i sig alkohol i stora mängder över allt runt om i sverige, och självklart ska man vara full och galen och fira något som just jag inte förstår vad det är vi firar. men det spelar väl ingen roll ? Alla är fulla och glada och det får väl vara det jag firar då.

Men faktigst hörrni jag längtar redan till morgondagens bakfylla och bara hoppas att min önskan som jag tjatat om kan gå i uppfyllels.

Glad midsommar alla glada.


Sup och svälj trevlig helg :D

Peace

Ennu ett påhopp.

Måste bara tala ut ännu en gång om hemska mänskligheten jag är så anti människor och där inklusive mig själv. Vill bara ge er en fråga men ska oxå svara på den direkt. Frågan lyder. Vad är det ända människan vart riktigt bra på under alla år ?

Frågan och svaret är lätt. Att döda.
Jag menar under mänsklighetens utväckling borde detta växt bort men istället bara ökat. Vi tar som exempel ett lejon. Skulle aldrig döda ett annat lejon om dom inte gör upp om revir. Visst nu säger ni mänskligheten har med revir men faktigskt inget man behöver skydda på så sätt att man åker till grannens och bombar det, för det är ju så männskligheten idag gör. Och en människa idagens läge dödar inte människor för att kunna få mat eller kunna överleva som ett rovdjur gör. dom dödar inte i onödan, men en människa kan hej villt springa runt och döda för att dom känner hat ?

inget normalt beteende från en art utav denna planet. Någonstans i generna långt långt fram blev det något fel och det blir inte bättre utan snarare sämmre.

Hatar männskligheten och jag tror att många nu ser mig som totalt dum i huvudet, men tänk på det se det ifrån alla håll och hur falska hemska många människor är.






Peace

Hypokondri

Jahopp. Nu ännu en gång ligger jag här i sängen. Känner på knölen jag har i käken och tror inte alls att det är en fettknöl utan tror fortfarande att jag har cancer, Jag känner mig till och med febrig och precis som att jag håller på att bli sjuk. Hmm kanske är det för att pappa kom hem ifrån norge och är nu sängliggandes pga sjukdom ? Eller är det bara ännu en av mina inbilldningar. Inte okej.. tänk om jag nu har cancer ? Detta är inte ens kul måste jag medge. detta är för jävligt. Jag lär ju åtminstonde inte missa midsommar. Planerna lutade åt antingen smögen, grebbestad eller vara hemma med vuxet folk. men faktigskt nu börjar planerna styra åt grebbestad. Men vi börjar på torsdag... Så gott folk. Jag hoppas ni taggar och ska vara galena på midsommar för det ska vi! Shohoho va alkohol det kommer drickas och kul kommer vi ha. Så måste bara tala om. mamma ha din telefon nära dig, för man vet som sagt aldrig med mig ;) Nopp gottfolk.. Nu ska lilla jag kura ner mig med täcke och kuddar i sängen och kika på lite tv, och se om det finns någon bra skit för att senare drömma om någon härlig kille där ute ? Eller vem vet. kanske blir det en mardrömm. Peace

Egoistisk eller inte ?

Ibland vet man inte vad man ska göra för att få saker att bli som normalt eller det bästa för sitt egetbästa. Ibland kan man behöva göra saker som man igentligen inte vill för att det är de bästa just då eller kanske blir bäst i längden. Och faktigst när det handlar om ett mående så tycker jag att människan får vara egoistisk och tänka på sig själv och sitt eget bästa före andras. Och igentligen hörrni. varför lägger men ner energi på en person som uppmuntrar till något dåligt eller kanske bara allmänt får än att må dåligt ? Och varför visa och tro gott om någon när dom inte gör det tillbaks. Det kallar visa intresse eller förlora mitt och ja faktigst, kunde jag inte sagt det bättre själv. Riktigt bra ordspråk. Stå upp för er själva folket.! Peace

Segt läge.

Det sägs att man ska se saker från andras vinklar och håll. Jag försöker och vet att jag inte alltid gör det.. men snälla gör det du med då. Vet helt ärligt inte vad jag ska göra för jag ger mig inte med vad jag tycker. Jag är trött på att hela tiden behöva ändra åsikt och tankar jag gör det inte nu. Denna gången är det din tur att faktigst försöka.. Orkar inte ens med det längre.. Känns som att man kanske ska packa en väska och dra ett tag eller för gott. vet inte vad som är bäst men ja. Du vet vem du är och se nu mina linjer som jag gett dig med. Du sa vart ditt börja.. Kolla vart mitt började, och säg inte att jag inte anstränger mig, det är inte så att jag kan springa efter dig som en bäbis för att få göra '' mina syslor'' Som du gör.... Peace är allt jag vill ha.

Bästa..

http://www.youtube.com/watch?v=_Q-b4CybGKU&feature=related

Skratta lagom nu.

Den fick mig på bra humör så va tvungen. vet den är lite rasistisk men se det roliga i den ist... :)

Per fick ett sms från sin kompis Muhammed. Det stod att han var tvungen och träffa honom. När Muhammed kom hem till Per så berättade han att hans pappa hade dött.

- Oj, vad hände? frågade Per.

- Han ramlade från tredje våningen i vårt stora hus... började han men blev avbruten av Per:

- Mannen, jag beklagar...

- Mannen, låt mig prata, jao? Min pappa har fan dött!

Han forsatte.

- Först ramlade han från taket och ner till översta våningens balkong. Han höll tag i räcket, men det gick av...

Han blev avbruten av Per, som igen beklagade sig över vad som hänt.

- Mannen! Låt mig prata vafan!

Han fortsatte.

- Sen ramlade han ner till andra våningens balkong. Han höll tag i räcket, men det satt fast i väggen och räcket och väggen brast. Stort fett hål i väggen, asså. Han ramlade ner bland skärvor, damm och glassplitter...

Han blev avbruten av Per, som igen beklagade sig över vad som hänt.

- MANNEN!!!

Han fortsatte.

- Han föll till första våningens balkong där han tog tag i en blomkruka som stod på räcket men den satt inte fast, så han ramlade ner på gatan.

Per la handen på Muhammeds axel och sa:

- Sorry brushan. Dog han när han ramlade på gatan eller?.

- Mannen, han tog sönder hela vårt hus! Vi sköt honom!


Plötsligt blev det svart, och bara försvann.

Tankarna blåste med vinden, Allt blev plötsligt svart. Riktningen som jag nu följer, Vart leder det.? Vart kommer jag ut ? hamnar jag där du sa där du lovade eller hammnar jag i hålet jag en gång grävde ? Det ända jag vet är det som vart, Om jag ens vet det. Allt är så surrigt och kvavt, och det känns som att hoppet är hopplöst. För jag vet att du kan få någon bättre, Så nu försvinner jag.

Tankarna hamnade på uppväxten. Hur och vart det kunde gå så snett, eller är alla ungdommar som jag ? Jag tror jag inte, kanske ska jag vara glad för det, med tanke på att man ska vara glad för det lilla.

Alla saker som hänt, allt som skett det har skett och det är inget jag kan ändra på. Jag kan ändra på saker genom att inte göra om dom eller att välja en annan bana. Tycker jag har gjort det nu, men får ingen kredit för det. Folk är bara rädda och tror det inte. är det för att folk hade tappat hoppet om mig och aldrig trott att det kunde hända eller för att man inte märker en förändring ? Jag ser en stor förändrning, och jag känner det oxå. vill bara att andra ska se det jag ser, och förstå det jag känner.


Regn och rusk

Faktigst riktigt segt väder. En dag som denna men ska käka en god middag och dela på en box med gott vin med en person man tycker om, Vän som pojkvän. eller kanske bara köpa en stor godispåse och skita i allt socker man får i sig och bara trycka i sig så mycket man kan till en bra film ? Det låter mer troligt att min dag blir sån. Eller finns det någon som kanske vill käka god mat och dela en box ? ;)

Peace!


Skadad häst =

Att mamma väckte mig 10 i 7 imorse så vi åkte upp till stallet för att kolla paya's ben. Hatar att ha skadad häst!  Stackars bäbis.






Se dig själv för den du är.

Det är många som har ryckten runt sig, Kanske handlar ryktet om dig själv eller någon annan runt dig. Det är alltid någon som drabbas utav skitprat och att kanske en vänn eller någon liknande pratar bakom ryggen. Det är många som ser hur folk går ner sig och blir ledsena. varför fortsätta ?  varför inte göra något.

Men jag vill bara motivera er alla som råkar ut för detta dagligen och för dom som vart med om det en eller flera gånger. Tänk som så här.

Varför pratar dom bakom ryggen och inte till dig ? Jo för att dom är fega. Och varför sprider dom ett ryckte om dig, Jo för att dom vill ha den uppmärksamheten som du får. Dom vill inte att du ska ha uppmärksamhet och försöker istället få en egen uppmärksamhet genom att sprida ett ryckte om dig och försöka få andra att hata. Jag har sagt det tidigare. Det är den som visar sig stark som igentligen är den svaga.

Det jag igentligen vill säga är att ni är inte värld det, det är inte er det är fel på utan personen som går bakom ryggen och sprider ut skiten. även fast dom manipulerar och får dig och andra att tro att det är du. Glöm det bara, skratta åt det och stå kvar. Du är värld bättre.

Peace



Knaaas

Måste säga att jag hatar kondition träning, för det är nästan alltid samma sak. att jag måste stanna vid vägkanten och spy. Förstår inte. Jag vet att det har med att göra att jag pressar mig själv lite förhårt men vad då. man måste ju dra på gränserna annars ger det ju inget. hahaha. men tycker det är kul. för känner jag att det är stopp är det nog stopp för det är bara några meter sen så kalvar jag. sjukt.

Mamma fick ilf plocka upp mig för att jag bara skakade och orkade verkligen inte röra på mig.. Kleen ;)

Så nu har jag fått i mig lite socker med tanke på att jag åter igen gjorde den underbara glassen jag är bäst på att göra :) Den är så god. Och medans jag slevade i mig smet utav glassen är min underbara mamma uppe i stallet och sliter och har sig. Det tycker jag är skönt. :)
¨
Hittade en skiva med bara en massa '' epa dunk '' på.. har ingen aning om vart den kommer ifrån. känner igen kanske två låtar. hahaha. kanske är det mamsen som smyg lyssnar ? eller vad tror ni.? kanske pappsen ? Vem vet ;)

Och faktigst hörrni. I miss one special boy.. he is sweet as sugar and he smells like heaven...


Pece

Fejk eller inte ?

Jag har hört många åsikter nu, och jag är fortfarande helt säker på att jag ska göra inplantat, och det så fort som möjligt. Folk säger att man ska vara naturlig. men om man inte är nöjd och skäms. ska man inte få må bra och tycka om sig själv ? Många som tror att man gör det för att andra ska tycka om det, men nej. inte från mitt håll. För mig betyder det att jag ska tycka om mig själv och jag tror att det är många som tänker som jag. Men många som faktigst oxå skäms för att dom vill eller har gjort det. Jag tycker inte man ska skämmas för att man gör det man vill och känner för. tvärt om. va stolt och stå för det du själv vill och gör. det gäller allt.

Men då är min fråga. har kollat länge och på många olika kliniker, och har fått tipps bland lite olika folk. Finns det något ställe ni vet som ni kanske vill tippsa ? Ur gulligt isåfall :)


Peace

Speciel, tror jag.

Dom vackra ögonen, Dom härliga läpparna. Jag kan bara inte sluta tänka på det. 


 


orättvisa,

En vis kvinna sa till mig en gång. att vi vita människor solar för att bli bruna. Mörka människor har blivit hatade i så många år och vissa hatar dom fortfarande. Men teknisktsätt så när vi vita är bruna, Borde dom människor hata oss med. Men gör dom det bara för sekunden man är brun eller hela tiden ? Jag förstår inte detta med rashatare.. Det är väl kanske en utav andledningarna till varför jag hatar mänskligheten. Ett djur skiter fullständigt i vad det har för färg eller storlek ? Det handlar faktigst inte om det.

Och homosexuella människor. Är det något fel på dom ? Självklart är det inte något fel på dom ? Att man ser en helt annan sak att man avgudar sitt eget köns kropp och själ så som man avgudar sin egen är väl inget fel ? Visst att värden värkar vara skapad för att förökas och fortsätta leva, att förökasig med en kille och en tjej, men vem har sagt att det är fel att göra saker tvärt om.

Att folk på detta typiska sätt dömmer så fort det är fel. Att känna efter lära känna och se insidan är något varje människa borde ta vara på och lära sig på. Inte hela tiden tänka på sig själv, och se saker för det man ser och känner. inte för det man hör och tror.

Jag hade eller jag har, en mor som säger till mig. En tanke väcker en kännsla. och den tanker väcker ditt mående. Och om du hela tiden tänker hat, så hatar du! Tänker du tråkigt ledsamt och hatiskt. så blir du snart depprimerad och tråkigt. Tänk positivt.

Vi kan alla lära oss förstå bättre, lära oss att tänka, att det är ingen ide att hata för det man hör. Lär känna och se det först. Prata sen. Och ska man prata, säg det då till personen eller iallafall stå för det och känn att du hade kunnat säga det till personen.


Peace!

Old shit.

Jag vet inte om jag sagt det, men jag hade ju som alla andra en burk innan jag skaffade en bärbar. Och jag har koplat in den och kollat på alla gammla saker som finns i den, Så som kort, låtar, texter. ja lite utav varje fanns i denna dator. Tänkte slänga upp några texter, bara för att.

Du är den finaste pojken jag någonsinn har sätt//
När jag och du blir ett då kommer allt bli perfekt//
Du kommer finnas i mitt hjärta tills dagen då jag dör//
Du betyder mest för mig och jag hoppas att du hör//
Hålla hand i hand och i dina armar vill jag ligga//
Och glöm inte bort, du är min ängel utan vingar//
Har sagt allt jag velat säga men ord räcker inte ändå//
Och kärlek utav dig sötnos är det bästa man kan få//
Du är som en ängel, en sol och en stjärna//
Din underbara röst finns alltid i min hjärna//
Det ända jag vill är att du och jag ska bli ett par//
Du betyder allt för mig och jag kommer ge dig allt jag har//
Jag älskar hela dig, det är bara dig jag vill ha//
Snälla baby ge mig en chans du hörde vad jag sa//

Hahaha.

Häng inte läpp för att solen har slocknat//
Personer i lyckan borde ha krockat//
Men dom missade varandra fick ett gratis frivarv//
Men missen ändra världen och började skapa stilar//
Allt från livsnjutare till flera stycken hatare//
Till sånna som är smartare//
Men upp med hakan kompis, du måste tåla motgångar//
Jag har oxå vart en sån med då va vårat ord fångat//
Nu säger jag saker helt rakt ut//
Innan betänketiden tar slut//
Bortom världen finns lyckans stora kärna//
Ni kan alla gå dit, jag följer gärna//

Upp med hakan allihop, Frida skapar stämning//
Efter en natt blir ni stumma av spänning//
Lyckan är gjord men ganska kompliserad//
Finns mycket här som vi måste kompletera//
Upp med hakan, Upp med hakan//
Upp allihopa, jag ska visa vad jag kan//
Vill göra er glada, kan ni inte fatta det//
era små stackare, lömska små rackare//
Mitt hopp på alla er, Fan jag måste ha tappat det//
för det här vidare som en muntlig predika//
Lev för det stora och strunt i det lilla//
släpp lös alla problem och upp med hakan//
välkomna gud och börja hata satan//

hahahah Pinsamt men ahh.. Lite kul att läsa. :)


finns inget bättre

än när man känner hur svetten rinner ifrån mage rygg bröst och rumpa. Det är ju bara så underbart. Kännslan av att det är mycket vätska och med tiden fett som bara flödar ut. det är ju underbart.


Ibland, längesen.

Det händer ibland att man tänker för mycket. men det händer oxå att man inte tänker alls. på bara denna veckan har jag vart med om båda, och jag har tänkt över saker och ting nu. förutom nu då, det va längesen jag hade sån här ångest och frustration på detta sättet. Men som sagt, man måste känna att man lever.

Skulle vilja komma in i den transen där livet är som man drömmer om. Man tror ju alltid att det kan bli bättre. Innom drömmarnas land så finns det inget stopp, men i denna förnedrande idiotiska värld så nej. det går ju inte. Så där har ni svaret på varför jag ÄLSKAR att sova. Finns inget bättre.

och så måste jag säga att jag håller på att bli galen på vädret. antingen är det oska och regn, eller bara jätte fuktigt och tung luft, jag som hade tänkt att börja ta upp träningen igen.. Måste få upp min kondition, så jag kan kubba ifrån det/dom jag behöver. skämt och sido. nej men faktigskt. har helt galet dålig kondition och med tanke på att jag inte rider dagligen så börjar man ju bli blöt. inte skönt..

Varje gången du kommer, kommer oxå katalogen över alla du har legat med.



Peace!!!

 

Va ett tagsen

Ja det va ju det. för längesen jag skrev, Men har näst intill glömt bort att jag hade blogg. Thihi. Och nu ska jag inte skriva va allt är pisst och tråkigt för det känns som det är de jag gjort det sista. eller ja, som senaste inläggen. Utan nu kan jag bara säga att fy fan va det har vart underbart väder och det älskar Frida, som ni alla andra antar jag.

Fast ändå nu måste jag ägna några hatord, och dom orden är tyvär emot mänskligheten. Det värsta odjuret på denna planet, Jag menar som jag sagt innan. Kolla hästarna, dom lever i flockOc, dom vet precis vem som leder flocker. hur dom ser ut när man ska flytta på sig eller inte komma nära. Dom vet exakt vart dom har varandra.

Men som vi människor. vi kan fejka ett leende och godhet, för att sedan sätta kniven i ryggen, vilket en flockmedlem från en annan art inte skulle göra utan är man accepterad så är man. Och sen, vi människor måste ju i och med det vara det mest kluvena rädda och tveksammaste ''djur'' som finns. Jag menar, jag tar mig själv som exempel. Jag har ingen aning om vad folk vill med mig, Jag har ingen aning om dom igentligen vill va vänner eller om det har en orsak. Eller samma som att den där killen, Flörtar han med mig ? eller va det bara ett blink med ögat för att han vill ha mig i säng ?

Hmm. Jag tycker allt känns så konstigt med detta med mänskligheten men då finns det någon bra människa som kommit på något bra. Se och lär.

Visste du att den som framstår som mycket stark,
ofta är den som är känsligast?
Visste du att den som lägger all sin tid på att ta hand om andra,
kan vara den som behöver pysslas om?
Visste du att de tre saker som är svårast att säga är: Jag älskar dig / förlåt/ Hjälp mig!

Och där har ni det. en överlevnads grej som är totalt fejkad.

Tyck vad ni vill och säg det gärna till mig, bara kul att höra andras åsikter. lägg lite energi och starta en diskution om vad ni tycker.



Peace and love.

RSS 2.0