Tomt och ihåligt

Känns det jusst nu. Vet inte riktigt vad men något som är tomt. Lyssnar just nu på låten. '' singel och sökande '' Jag är så jävla singel och sökande som det bara går att bli. Finns det ingen fin kille där ute som vill koka ihop något busigt ? ;)  

1. fullständigt namn? Frida Linnea Axelsson.
2. exakt ålder? vet inte. 17 ilf.
3. bor? i färgelanda
4. bor med? mamma och pappa
5. husdjur? Häst om man räknar det som hus djur ?  
6. färg på ditt hus? gult och grått
7. när är du född? 1993
8. klass? 1an
9. vilket år tar du studenten? 2013
10. något jobb? Snart kanske
11. när ska du sova ikväll? Nu igentligen
13. duschat idag? ja,
14. kramat någon idag? nej
15. pussat någon idag? nej,
16. vad har du ätit? frukost mellanmål och middag.
17. dagens klädsel? Jeans ed hardy t-shirt och en hoddy.
19. dagens sötnos? Angelica.
20. dagens roligaste? Catrine och hennes sjuka flipp.
21. har du många vänner? Nja. Inte sp behöver man det ?  
22. hur många har du kysst? om jag säger 100 - 150 så är det inte för lite ilf.
23. vem kramade du senast? Pontus.
24. Hur många har du haft sex med? Ojssh.
25. hur många har du kysst/strulat med som mest inom en 24h period? / tror jag, när jag va typ 12 på någon utav dessa fjortisfyllor.  
26. hur många har varit otrogna med dig? 2
27. har du pojk/flickvän? Hopp.
28. vem pratade du med i telefon senast? Vet inte.
29. vem fick du senast sms ifrån & vad stod det? Sebastian: Japp Japp

FAVORIT:
34. dryck? Allt med alkohol.
37. stad? Göteborg, Malmö
38. land? Thailand / Spanien
40. år? 2011 för vi göra till favorit

SENASTE:
41. personen du tänkte på? Pontus
43. gången du spydde? Helgen innan thai
44. gången du grät? Minns inte.
45. pizzan du åt? två dagarsen 
46. gången du var i göteborg? 3v sen 
47. gången du var i stockholm? Typ 16 årsen
48. gången du var full? Igår
49. gången du var hög? hahahaha
50. personen som såg dig gråta? Mamma

ANTINGEN ELLER
:
51. svart eller vitt? vitt
52. hund eller katt? hund
53. ut & festa eller hemma & mysa? Singel festa, förhållande hemma och mysa.
54. tv-spel eller datorspel? Tv-spel
55. singel eller upptagen? upptagen
57. lunarstorm, helgon eller playahead? Vet bara lunarstorm så ja.  
58. ragga eller bli uppraggad? Uppraggad.
59. big brother eller paradise hotell? paradise hotel
60. svart hår eller blont? blont
61. blåa ögon eller bruna? Beror på hudfärg.
62. choklad eller lakrits? Beror på om det är varmt eller kallt.
63. göteborg eller stockholm? Göteborg
64. högerhänt eller vänsterhänt? Högerhänt.
65. coca cola eller fanta? Fanta. Fuck and never touch again
66. pizza eller kebab? pizzaaa
67. randigt eller prickigt? randigt
68. älska eller älskas? båda
69. leva eller dö? Hur ska ja veta ?

Behöver ni underbara good looking guys veta något mer så fråga bara ;)




Rasta man.

Mamma har köpt 3dubbel cd med massa reggae musik på. Så nu när jag körde hem gungade vi med skönt till max volym och våra vakra stämmor skreks ut. Mammsen kom på att nu till sommaren kan vi ju ha rasta fest. Vi alla klär ut oss som rasta män/kvinnor och diggar till härlig musik. Fatta kul det hade vart.
Mamma: Alla ska ju självklart röka då med.
Jag: Ganja då hoppas jag, annars blir det ju inget kul.
Skämt och sido ;)

Jag kan ju säga som så här att har bara sån stor lust att fly landet för bara en vecka kanske bara en helg. bara komma ifrån sverige för en sek och bara släppa allt här hemma. inte för att det är något sp utan bara för att det hade vart så himmla skönt. Nu blir det upp till stallet och tömmköra min häst sen försöka komma hem så tidigt så jag kan göra något annat än att bara vara där uppe hela dagarna.

Som alla vet, Jag älskar snygga killar med mysiga läppar :D Haha

One Love!!

hors, and shopping

Ridning på skolan gick jätte bra. Red anton den stretiga hästen som bara springer ifrån arbetet som lätt bli stressad när han inte förstår. Jick skit bra.. blev stressad i början men slappnade av riktigt mkt trode inte det va samma häst. Det räckte med en liten liten förhålling så va han kvar. Helt super. Sen min lilla papaya. Gick med bra. Förutom att hon va lite trött redan när jag bärjade rida eftersom hon va så pigg och steppig innan så släppte jag henne ju så blev bara lite trav men gick jätte bra. Hon har hittat balansen riktigt bra och är styrbar. Skit kul.

Sen eftersom jag slutade halv 12 va jag klar hos min häst tidigt då åkte jag och mamma till torp.! Fick en T.shirt - wezc, från pondus och en vår jacka från pelle köpt i dixon skit snygg. Sen köpte mamma ett fleec täcke från hööks. Riktigt trevlig shopping tur hade vi. + att mamma köpte övningskörs skylt som vi tappar eftersom den blåser bort, så fick övningsköra hem. så jävla skönt. Fattar inte hur jag kan vara så kör kåt. tycker verkligen att det är så jävla kul.! Aya.. NU blir det nog bara lungt. Duschen och sova maby! ;)

Peace.

Frulle

Jag va värd en god frulle med nyttigheter, men som vanligt är jag som jag är. tror att jag är super hungrig men klarar inte att äta sp mkt innan jag mår illa. haha



Sen till det nyttigaste. ;)

 Efterssom jag inte tycker om mölj dricker jag tex detta till frukost och middag ;) Super god frukost.

Men tyvär så orkade jag inte äta mer än muslin och typ 4 tuggor på brödet fören jag kände att det skulle vända igen. Hehe. har inte vart så på länge att jag mått illa, tycker jag vart super bra att jag inte gjort men kom idag men det går nog över till sen.

Eftersom det blir en dag ledigt ifrån skolan idag så har jag lovar mamma att damsuga mitt rum för en gångskull och plocka ur diskmaskinen så jag får väl göra det då.. Eller ? Orkar jag ? :S :P


Föresten alla läsare.. Ni har väl någon gång träffat någon som ni inte träffat på många år, och när ni träffar denna människ blivit både stumma tyckt att det vart en jobbig situvation, Men inte nog med det. För mig känndes det som dom åren som rusat för bi har vart som en dröm. Det va precis som att jag va 13 år igen och fortfarande hade dom fjärilarna i magen för att jag va kär första gången. Det har lixom inte ändrats någonting på presonen sen sist. inte utseende inte dialekten inte rösten, ingen ting har ändrats. Det va bara en sån konstig kännsla. precis som att åren inte hänt. Hmm. Aja Nu får jag väl försöka sätta igång. lär ta flera timmar.

Take care.  Peace!


Vasttrafik

Är ju totalt helt dumma i huvudet. Satte mig och kollade bussar, Blev skit glad för det gick bussar som matchade varandra. men nu när jag kommer går inte den ifrån stan till dingle som jag kollade. jag börjar halv 1 och ska jag vara där halv 1 så är det 4 byten och jag måste åka åt totalt fel håll.. Jag kommer tappabort mig. så nu går det en hemmifrån kl 12. inne kvart i 1. Sen måste jag vänta i stan tills 13,30 på den som går till dingle.. men menar då har jag börjar för längesen och har bara en lektion kvar :O Fitta.....

Bilder

Sune,

Fick några dåliga bilder men ändå ;)

Maya.

Maya


Va i stallet ifrån 1-6. Duschen nu sen blir det sova. Skola imrn. Godnatt på er och hoppas ni haft en bra dag trotts snön :S

Love!







Löshoppning





Min älsklings tös.
Ska försöka komma ihåg att ta bilder när hon löshoppas :D
Hoppas alla med hästar får en bra dag med dom för det kommer ilf jag att ha :D

Love

Barn till ungdom

Det är många som tänker att det va bättre när man va liten, inga besymmer, inga kärlesproblem. Det mesta va lättare. Inte bekymmer om pengar, inte bekymmer om skola det finns så mycket. Jag kan inte säga att min barndom va lätt för det va den långt ifrån, Men som det är nu va det mycket lättare. Min barndom va att kämpa för att ha kvar mina vänner för att jag inte kunde hålla dom kvar för att jag va en rätt elak liten tös, ville alltid stå i centrum och fick därför mycket ovänner. Man tänkte alltid det blir mycket lättare när man bler äldre. man kan göra som man vill och inte bry sig. Men det är verkligen tvärt om. Man måste tänkt på det mesta. skolan gick åt helvette för mig och det kan man kanske förstå nu, fick inte den hjälpen jag ville ha och bråkade alltid med lärare, '' dom hatade mig '' Hörde hur dom pratade skit om mig och det gjorde inte saken bättre. Har nu när jag kom upp till gymnasiet fått svar varför allt va mycket svårare, Jag har dyselxi, och där kom en del svar på frårgorna, det är något som många skämms över att dom har, det gör jag med lite men kan inte göra något åt det för det är så det är.

I och med att det va så svårt när jag va liten har det fått mig att hänga med dom jag då tyckte va coola. Med andra ord hamnade jag lite i fel umgänge och det blev som det blev. Jag har tur att jag har en mamma som köpte en häst till mig, hade jag inte haft det hade det vart jobbigt. Tro inte nu att jag hatar mitt liv för det gör jag inte. jag börjar trivas och vet att saker händer men allt förändras med. Kan bara bli bättre. Fuck it men det jag ville komma till. varför vill man bli yngre och tänker tillbaks på barndommen.? Varför inte tänka fram och längta till man bli gammal och allt detta har löst sig. allt är frid och fröjd och man ska vara glad för det man åsta kommit i livet och hoppas på att i nästa liv blir det lättare i barndommen och ungdommen. Att själen nästa gång löser det bättre. eller ilf lite tänker på det som hänt och håller kvar och försöker göra saker annorlunda.



Love!!!

Party och intag.

Nu gäller det.. denna helg kanske jag kan få i mig lite alkohol så min tarm lugnar sig lite tills nästa helg, eftersom det är löshoppning på söndag blir det lungt imrn. Ska se till att hålla mina knutena nävar i styr idag och bara ta det lungt med bästa Johanna Knutsson underbara kusin :D Va ledsena ifall jag uppdaterar ikväll  :D hahaahah xD

Love to you al.


old school.

Tänkte på det jusst nu. Att dom flesta vill ju bli så gamla som möjligt. men jag har funderat på det och jag vill nog inte bli så gammal. Jag vill nog bli max 60år typ 55år, och jag ska leva villt tills dess. jag menar jag vill inte bli gammal gå med min rolator och önska att jag fortfarande kunde flörta med dom där snygga 20 åriga pojkarna. Jag vill inte behöva gå upp 3 h tidigare för att jag går sakta eller något liknande. haha det låter lite hemskt med faktigst. Jag tror ärligt inte jag vill det. Inte som det ser ut just nu.. Men som sagt det är många år kvar och det kan hinna ändra sig.

Ett bra motto för dom som känner som jag. :

Det viktiga är inte hur länge du lever.
Det viktiga är hur du lever och vad du lämnar efter dig.

fuckers. ;)

Sorry alla läsare där ute för att jag inte vart så aktiv det senaste. satt och pratade med en brud om det idag och ah. Jag har tänkt att det ska bli av med bara inte blivit så. jag har trott eller tja, det har kännts som att jag haft fullt upp och jätte mycket att göra. men faktigst så har jag inte gjort mer än att vart i skolan och ridit min egen lilla pärla.

Men jag har faktigst funderat en hel del, '' inte ovanligt '' Men just på detta med mänskligheten, hur vi mäniskor beter oss,

Enligt mig är mäniskan ett ganska dominant ''djur'' för vi är faktigst ett djur, eller ett släckte till ett djur. aja whatever, så har jag tänkt på hur vi beter oss om vi jämför med andra djur. Dom har ju en ledare '' om dom är flock djur,'' vilket vi mäniskor faktigst är. Vilket innebär att det finns folk som är utav ledar typen och dom som är lägre i rang, och med det menar jag att om man kollar på folk som faktigst är utav ledar typen, Dom kan tekniskt sätt nästan göra vad som hellst för att bli denna ledare och det kan handla om typ 2 personer den ska bestämma över.
Och det är ju där lite utav det elaka kommer fram tror jag. Att det är därför man ''moppsar '' upp sig, kan slänga ur sig dom tykena sakerna för att den personen ska tryckas ner och bli liten så den andra kan ta över. Jag är nog lite utav den typen som vill lite mycket och tyvär kan bli lite elak och det är faktigst inte alltid helt meningen och jag ber om ursäkt om jag tryckt ner någon för det är faktigs väldigt hemskt.
Men bara kännslan när man är så trött och iriterad på en människa som är högt och lågt och över allt. Jag skulle kunna kväva sånna personer, och jag vet att det är många många fler där ute som känner som jag, inte sant ?

Men igentligen, En sån mäniska som är över allt, syns och hörs, det är en mäniska som kräver uppmärksamhet. och där gör vi ofta fel vi som inte riktigt hunnit mogna.! Det finns 3 punkter.
1. Vi ger dom uppmärksamhet, skrattar med för att få det överstökat.
2. Vi flippar över gapar och skriker, kaxar säger duma saker.
3. nongalera personen.

Jag menar personen som kräver uppmärksamhet, vat tror ni den blir värst knäckt på. Jo självklart om du nongalerar personen. bara totalt se rakt igenom.

Sen är det ju även detta med dubbelmoralen. Hänger det med ihop med ledarskap ? Igentligen vad får mig att tro det ? allt är bara ren gissning och vad jag tror. Men mina tankar är ju att dubbelmoralen kommer när man känner sig lite bättre, lite högre uppsatt och mer värld. Jag har med dubbelmoral. Men jag tänker lixom inte åh jag är bättre än andra. för det finns ingen som är bättre. Men på något sätt underlätta och ändå tycka att man själv får men ingen annan. Varför ? Vi kan ta ett ex på dubbelmoral är ju då i skolan. :
Ingen hund får vistas nere på stärken ''stallet'' inte ens med koppel.
Men lärarens hund får vistas där ? LÖS desutom och dubbelt upp det är en valp som inte ens lyssnar på komando ? Hur tänker man då ? Varför gör man så ? exakt lika med tiderna. '' Ni får absolut inte komma en enda sekund försent '' Nehe. Men vad händer då ? jo vi får stå och vänta på lärarna i 5 - 10 min ?

Hmm är det rätt ? Nej jag tycker faktigst inte det. Vad får dom att tro att deras tid är viktigare än våran ?

Jag tycker värkligen att mäniskans mekanism är riktigt knepig och jag förstår inte riktigt vad det är som gör att det är så. vi vet ändå att det är så men vi kan inte göra något åt det ? eller kan. vi vill nog inte för det är ingen som tar tag i det.

Jag kan säga som så här. att jag anstränger mig riktigt mycket för att vara glad och positiv. det är inte så lätt att gå från en arg obstenat fjortis till att hela tiden vara glad och utåt. haha Jag blev till och med upptagen till rektorn för att jag en dag varit lite mer nere än vanligt. vart trött och lite snäsig, Då får jag ett möte med rektorn, FÖR ATT JAG INTE HAFT ETT LEENDE PÅ LÄPPARNA EXAKT HELA TIDEN ? Är det de allt hänger på nu eller ? hahaha jag höll på att dö när jag gick där ifrån kan jag ju säga.

peace and love.

Frida axelsson.

morgon pigg

Vaknade nu vid 9 snåret efter en så underbar drömm. Efterssom solen trycker sig in i mitt rum så sover jag ju med ögonbindeln eller vad dess namn nu va igen,
Ilf så drömmde jag att ja va med 4 killar och dykte i någon exotiskt land.vi hittade allt möjligt, '' vi blir typ rika på det'' och efter att jag drömmt ett tag blir killarna bara brunare och brunare och snyggare och snyggare, Vaknar utav att jag sitter på en fyr kantig båt utav trä, Och den ena dykarn han som jag flirtat med i drömmen åker efter båten på sån rund uppblåsbar ring.. Jar ser hur snygg han är och hur vinden bara blåser igenom hans hår och i det ögonblicket poff så vaknar jag, Bara önskar att jag aldrig vaknade att jag hela tiden drömmde den drömmen, eller att det skulle vart verkligheten. För han va verkligen så jävla snygg.

Underbart jävla väder idag med,, Blir träning så klart.

Underbart väder på dagen

Men kvällens balader har inte vart något att hurra för. Riktigt mys väder. Det va så att jag och syrran gick ut på solsidan och satte oss och tjöta tog en cigg typ. Sen åkte jag upp och red gick super det va så sista där med alla galoppombyten som hon gjorde haha '' Inte fullt medveten om det '' så slängde jag mig av och bara öste med berömm och kärlek. åkte hem åt god mat,

Skulle upp och kolla på pernilla träning på carina när hon red men kom inte längre in än halvägs på vägen in till storängens dressyrcenter så ser vi en lastbil ligga på sned ner i diket. inte vilken lastbil som helst utan carinas. Jag kastar mig ut och ser så allt är lungt. carina hyperventilerar och yrar om hästen som är i lastbilen. Det gick fint som tur va ilf. stefans kommentar när carina sa att hon inte kunde köra va : Du lägger dig väl inte i diket mer än en gång på en dag. Nej inte hon, Men det försäkrar ju inte restan utav familjen. Carina kommer inte mer än upp på hästryggen så ringer telefonen. Då har hennes son krockat med en annan bil och flygit i diket.

Ja en spänande upplevelse..! Sånt jag gillar. Nog nu ska jag se på film sen blir det till att gå och nanna..

Pz

Frida axelsson

Begravning

Eftersom jag ej följde med på begravningen så fäller jag en tår för dig och önskar att du hörde när jag säger att vi saknar dig.
Rip Daniel lecerof.

Tack för vad du givit
Tack för vad du var
Tack för ljusa minnen
som du lämnat kvar.

Snorkråkor, En hjuling, skatebord, ner dragena byxor, Ja listan kan bli stor.
Du va mer än vad du trodde. Du va mångas ljus och mångas glädje.



School

Sitter i skolan på svenska. har precis haft matte och räknat i skala och ritat mitt drömhus.. Skit nice blev det. ilf så blir det lungt idag. troligen upp till det hämska stället skogslyckan. igår blev det ju frissan men ah blev ju som det blev. Färgningen blev åt helvette, orange där det va brunt '' underhår & lugg '' Kul att jag vill gå i mössa hela tiden, och hur ska jag lyckas på begravningen imorgon. Frågan är ju med hur fan jag ska orka upp med. vi åker hemmifrån kl 04,00.. Inget vidare kul.

Troligen löshoppning i helgen med men berättar hur det blir längre fram.

Fortsättning på lektion nu. have a nice day.


Frissan som står på spel.

halv 6 har jag tiden och har lite smått panik, som alltid innan jag drar till frisören. nu får vi se om detta blir bra eller ej.. det märker ni nog rätt snart. blir nog ett träningspass sen ikväll om jag inte hinner med bussen till otto för då kör jag på det. Hihi..

Funderar på att slänga i väg min iphone 3 nu för en billig summa. trött på att ingen fixar den, känns som jag lika gärna kan aningen slänga den i väggen eller sälja den.. så hojta om någon är sugen.. :D

DeadRingers

En intensiv psykologisk film baserad på en sann historia. Riktigt bra med konstig film. För er som tycker det är intressent med missbruk och förstå vad som händer i en psyksjuk människas huvud.. Då rekomenderar jag den.


Food time.

Eller ja mat och mat. Blir lite ''kvällsmat'' Musli med frukt och nötter. Med andra ord russin aprikoser hasselnötter och coccos. visst låter det gott ? Det är det vill ja lova! jag väntar även på kladdkakan som står i ugnen och gräddar sig. så det blir att frossa lite med mammsen. vart och köpt begravningskläder idag med. Tråkigt faktigst att ens behöva handla det men.. vad ska man göra ? Tänkte ni måste ju faktigst göra eran egen gladdkaka som är '' extra kladdig '' yummy.

-ugnen på 170*
-smält smöret
-ägg socker fluffigt
-resten ner i smeten.

2ägg
2,5 dl socker
2 msk kakao
2tsk vaniljsocker
100g smör
1dl mjöl
1/2 tsk salt.

Ugnen i 15-20 min beroende på hur kladdig så vipps det godaste kladdkakan.


life style

Blev ett tränings pass igår efter ridningen och det känner jag faktigst i dag.. riktigt skönt. Det är rätt kul med, och jävligt skönt att bli av med frustration på så sätt. Mycket bättre än att supa bort dom fast det gör jag ju trots allt det med.

Skulle vart bubbelpool igår men blev inte så, men öl blev det. En helt okej kväll men en del nya upptåg som jag faktigst är väldigt chockad över att det ens har hänt.. Det är en sån grej man måste prata om men det går bara inte. Jahopp. nu får jag lägga mig ner för i satans gata va ont jag har i min mage och njurar.

KNAAAAZ...

Tuff brud i lyxförpakning

Jahop. Nu är man inte längre så tuff, tummen är the biggest och sen så vet ni vad :O Mamma har nu förstört min image, Jag som är så emot svenssons familjer, vilket inkluderar Villa, Husvagn, Och en VOLVO :O Hopp villa och husvagn visst men nu är audi'n gick sönder pga av en osmart syster, Så köper dom en volvo :O En 940 :O Kan ni tänka... så tyvär ni går jag och hänger mig och dör 3 gånger om för detta är inte kul. Nu är vi både äckta svenssons och ni kan ju kalla oss volvo raggare.. Hahahahah..

Jaja så kan det ju vara ibland.. det blev ingen uppdatering igår för jag va lite för bakdragen igår.. Hehe. Fredagens kalas va kul, men blev lite för kul ett tag där. Lugnade sig rätt snabbt ilf. Mycket trevligt folk och go dricka :D

peace and love.

let the party begin

tjollahopp, Första groggen svept. Nu börjar det rulla in folk och jag är på super humör.. Rinktigt kul. Vad har allt folk försig på en fredag kväll ? Hella kväll eller utekväll ? Vilket utav det ? Blider lär väl komma ifrån kvällen om det är någon som minns kameran. KulKul..
Have a nice day everybody.

Piggeling glass och vodka.

Blir min groggblandning ikväll. + sockerdricka. Det ska bli härligt med lite kalas som jag inte vart på sen jag kom hem. Haha en vecka sen. ;) Nu är det bara att vänta på sebastian blomberg och sen dra vidare till lillsyrran i huset. Vet inte om det blir möta gose ikväll med. Mysis.

Back to the work

Give me light.

Natt mössan är på och lika så ögonbindeln / sovmasken. Även boken EGO WOMAN skriven utav Carolina gynning. Jag funderar över mitt liv som gått och även framtiden som inte alls är ovanligt nu för tiden och verkligen ser vilka misstag jag gjort på olika ställen i livet. Att jag inte fattade att jag va ute på hal is? '' att jag släppte in en totalt hemsk och fel människa i mitt liv och behöll den, Och att jag släppte in precis rätt men slängde iväg den. ? '' Hur fan kunde jag och hur tänkte jag ? Går det alltid så fel eller är det bara jag ? Finns det ingen läsare som faktigst kan svara på det ? ÄR DET BARA JAG ?




Okeej sovmasken dras ner nattmössan klickas på ON, Och jag välkomnar en ny dag imorgon.

Godnatt härliga folket.

O my ....

Detta förbaskade vädret tar kål på mig. det hårda slitsamma jobbet tar med kål på mig. Sen att farsgubben kom hem idag va ju inte heller någon hitt. Direkt blev jag på dåligt humör. jojojo. En dag kvar på denna veckan sen är det helg. jag kommer nog inte märka av den ändå efterssom jag kommer sova hela helgen. Nu blir jag tvek på om jag kommer åka med på begravningen med. Pallar inte allt folk. Min syster, Mamma, farsgubben, + att mormor vill med därifrån. palla åka ifrån stockholms trakterna i full bil.. Fuck no!!! Jag tar fucking tåg isf.sen kommer hela familjen tjuta ut allt, vet inte om jag pallar vara den som sitter trängst och trösta dom asså. Pallar inte asså, Har vart på så bra humör och nu bara allt dog. Som ett ljus blåst ut.

I dont like work.

Jag är totalt helt slut. Jobbet kör slut på mig. Och denna snön kan jag ju tala om för alla att den är jag trött på. tror inte bara att det är jag. Kännde hur tårarna pressades fram, Och nu när jag nämde tårar så har jag tänkt på en sak, Att jag börjar bli väldigt väldigt kännslig när det gäller kännslor och sånt. Inte kul alls.

Nu är dagen för begravningen bestämmd, där han ska ha bestämmda kläder, Tex sin kepps som alltid satt på platts och sin skatebord. en gång som man bara la sig på backen och bara tjöt. Rip, Du kommer alltid finnas i våra hjärtan.

Just i dag är jag stark, just i dag mår jag bra, Jag förs framåt utav kraftiga vindar.just idag är jag stark, Just idag mår jag bra, jag har tron på mig själv på min sida. Jag har väntat så länge på jusst denna dan och det är skönt att den äntligen kommer.

Den låten får mig jusst vid detta tilfälle att må bra. kanske kan dom orden hjälpa er med att tänka att dagen den kommer.

Internationella kvinno dagen

Ingen speciel dag igentligen för vilken dag är inte kvinnornas dag ? X) Jobbet funkade bra idag. posetiva miner ifrån alla håll. Undra om det berodde på att det va kvinno dagen eller fettis dagen ? Kan ju gissa på en blandning. För en gångs skull har jag fått så mycket berömm så den berömmen kan jag leva på länge. Tränare som säger att jag och min häst kan gå hur långt som hellst, att jag ska sattsa och att hon är över förvänntan. Folk utifrån som blkir helt saliga när dom ser henne. Och folk som sätt henne ifrån början som säger att dom inte fattar hur jag lykats få henne så bra.

Helt underbart, Min underbara Maya papaya, som vi även kallar skit maya, söl maya, dräggel maya ja ni vet kärt barn har många namn. Och henne kan jag lova håller ilf jag kärt.


The big love



Bästa någonsin.

can not be

Jag har värkligen blivit pikad ända sen jag kom hem. Med det jag säger, hur jag går ja nästan allt. Det är rätt störande och jag ibland får bryt. Och nu blev jag nästan rädd vet inte vad jag ska ta seriöst och inte. men la ut ett klipp på en riktigt pantad brud som gör ett vidioblogg inlägg Kolla : http://www.youtube.com/watch?v=W5stu4JNYZI&feature=aso Och nu blir det sånna pikar som , Du är som hon. Det tog mig hela filmen att fatta att det inte va du. Frida ni är ju lika.. Ajdå. Självmord nästa men det kanske är det ni vill att man ska göra ? Varför göra sånna på hopp ? Är det jusst för att ni inte har något annat att komma med eller kanske det är så ? vad får er att tro att man inte4 blir ledsen. Jag blir faktigst det, Men vad ska jag göra. Bara att svara aj då. får väl tänka lite. Spela glad. Men varför gör man det.. Va det inte jag som sa att man skulle stå upp för sig själv.. Jag kan det ju inte ens själv.! Vet inte asså. Tyckte bara det blev jobbigt nu.

I <3 sex

Inte sant ? Alla älskar väl sex ? Dom flesta ilf. Dom flesta föredrar att ha sex med män men även folk som vill ha sex med en kvinna. I mitt tycke är det helt okej, beleve it or not men så är det. Men för min del är det en man som ska vara i mitt sällskap. Men det ända tråkiga är att med många män har svårt att acceptera att kvinnor kan ha lika stor sexlust som dom själva. Faktum är att det kan göra mig rasande. Att en tjej kan kallas hora, slampa, billig för att hon har stor sexlust, men en kille då ? Det är inte ens någon som bryr sig. Nu tycker jag att det är dags för oss tjejer att ställa oss upp och sätta ner foten för detta är oacceptabelt i mina ögon och öron. Har jag fel ?

Det blir fler och fler som går hem med en kille första natten och fakitigst har sex med killen, killen säger att han ringer imrn eller en annan dag men gör inte det. Det har kommit upp på många forum, och killar har lagt till svar som : Du är för lös aktig, Fina flickor lägger sig inte dirrekt, En kille vill kämpa inte ha någon som lägger sig direkt Mm. Det kanske är sant för det är samma för varje indevid. men jag menar om en kille/man gör så, då har det ingen betydelse. Men det där med fina flickor lägger sig inte, kommer ju redan som liten. Mamma säger till än att man ska va svår. Helst inte ha sex för än man gift sig. Det är tråkigt att folk har sånt syn på flickor, endast '' girlfriend material '' Det finns så många som säger att man ska hålla sig till en. Visst jag uppmanar inte att det är fel. Men dom som inte gör det. Dom som tänker att jag gör det när jag gifter mig, Innan vill jag utforska testa nytt.. Det är som om en ballet dansös kan dansa ballet utan att träna. Man måsta ju prova för att lära sig och även lära utav misstag inte sant ? Jag menar kvinnor ska alltså bli fantastiska på sex och INTE ha sex ? Så funkar det ju inte ? Stå upp för dig, Du har din rätt att bestämma vem du har sex med och inte. Och stämplarna ? Vad är det igentligten ? Det gäller att hitta balansen mellan passion/kärlek och sex/latex.

Har jag fel när jag säger att tjejer blir mer nertryckta. ? Igentligen är det inte så utan det är så att vi inte vågar stå upp till oss själva tillräckligt och tänker : Ja det kanske är som han / Hon / Det säger ? NEEEJ! Lyssna inte. Gör vad du själv vill och tycker om.

Ett roligt ordspråk:'

Modiga flickor röker jämt,
Dras sig ej för vågat skämt,
Dricker sig gärna fulla
Men vågar inte knulla


Jag tycker vi ändrar sista till : Och vågar ALLTID knulla.!

Bilder Med mera

Från thailand. Tänkte ni kanske vill ha en prov smakning på det underbara landet och kanske vill ni veta vad som hände på resan. Allt kommer ju självklart inte ut men endel ;)






Här sitter jag och pappa taggade som fan på resan till thailand. :)
Här ligger vi på en utav dom sämre stränderna. Det va oxå på denna strand vi va med om något specielt. Det kom fram 6 thai pojkar och visade med händer att dom ville ta kort. Vi trodde ju så klart att dom ville ta kort på familjen samlad åt oss med våran kamera men nejdå.. Dom tog tag i mig puttades runt om mig och bråkade om vem som skulle stå nära mig vid kortet. Dom fick kortet på sin kamera men inte vi för att pappa sumpade allt. Man kan ju säga att han har en för lite hög tekniks nivå på sin telefon för han. Nyaste Htc,n och det är inte alltid lätt för han. en upplevelse för sig.



Två dagar med sol ger resultat ilf på kvällen när det är lite mörkt med ;) sitter och bara chillar med bärs och family.



Vi sitter på en resturang där det va en servitör som gick runt med en tröja där det stod WEED med stora bokstäver och '' Dont go on the gras, Smook it. ''



Underbara ramos.. Min stora förälskelse!!! Så jävla underbar pojk så ah går inte med ord beskriva.



Här kör vi poolen med! Eller Polen som simon skrev på alla kort han skulle skicka.

Får fixat mina naglar med.


UNDERBART!!!




Sista dagen kom det en häxa fixade mina fötter och tår. Jag låg där och slappade av med en blaskig cider och ciggen!! JAG BARA ÄLSKAR DET!


OCh Thai massage sista dagen!! Underbart.

Mer bilder utan texter kommer komma.

Thailand kära Thailand

Kan ju säga att detta land har slått mina förväntingar med stort. inte landet i sig
utan allt folk, Tron dom har och lever för och att det aldrig slutade förvåna en.
Sitter faktigst med tårarna rinnandes ner för min kind för att jag måste lämna min stora
kärlek som jag hittat här nere.. Den underbara pojken va något mina ögona aldrig skådat förut
och kännslan när han sa sina sista ord '' Jag hoppas jag får se dig igen och att du kommer
sakna mig, för jag kommer sakna dig, Frida sötnos på taskig svenska och inblandade engelska
ord och på thailensk brytning. kännde hur mina tårar va på väg och jag fick inte ut ett ord
Åhh, den pojken kommer jag aldrig glömma och aldrig heller detta land. Jag hoppas thailand
välkommnar mig lika mycket nästa år för nu blir det att spara mina pengar.


Jag fick min sista rid tur på ''spider man'' på stranden. En skenande galopp på stranden i
havets vågor. Och även säga hejdå till mina cawboys som alltid va så glada och vinkade och
skrattade åt mig. Och även till dom underbara betch folket som sprang och serverade oss
dom underbara drinkarna.

Jag kan ju säga som så här att jag ser inte fram emot 14 h fyg resa hem. Jag hade lätt kunnat
Stanna här ett bra tag till. Men men måsta hem till dom vanliga rutinerna och den tråkiga
skolan. Har haft en bra tid ilf.

bilder kommer snarast.

Tackar alla för dom bra kommentarerna om mitt sätt att se på dagens sammhälle och ser gärna mer kommentarer.

Frida Axelsson

Själsföränder och tvillingsjälar

Det sägs ju att en gång i varje liv träffar man sin själsförände. Det finns ju två uttryck som folk pratar om när dom pratar om den rätte är tvillingsjäl och självsförände.och har nu kommit fram till mig att de flesta man träffar i livet är tvillingsjäl, det är en själ som föddes ugefär sammtidigt som du själv och som har kommit ungefär lika långt i utväcklingen. Din tvilling själ kan vara din mamma ditt syskon, en nära vän. I enstaka fall blir du förälskad i din tvilling själv med upplever ofta den person som ett syskon.

En själsförände är den du borde välja som din kärlek. Det är din totala av bild, Vet allt om sig, Förstår dig bättre än nåågon annan, Men ser oxå dina fel och brister.Det säger ilf benny rosenqvist.

Är det brottom med att hitta sin stora kärlek eller kan jag bara vara själv. jag tror att många tänker så och undrar kommer jag hitta den där alla pratar om,? Jag behöver väl inte tvinga mig själv att vara med någon bara för att slippa vara ensam.. Det skulle ju aldrig falla mig in för jag gillar att vara ensam. Träffa vem jag vill prata med vem jag vill.

Men har ändå som en liten press på mig att jag måste hitta den där personen. Och tekniskt sätt vet jag. Han ligger långt bak i mitt liv. Fast ändå ganska långt fram. Men den har sätt alldeles för mycket och nog med det.

Nu blir det att utforska thailands sista dagar på stranden. Kanske ta en tur med den vilda hästen ''spider man ''. Galopera längst stranden och skölja bor dessa tankar med vatten. Blir bara surrigt och ledsamt och tunkt när man tänker på meningen.. Så Take care!

Frida Axelsson

Om start

och nya tankar, Bara helt plötsligt. Kom att tänka på mig själv, under mitt liv. Hur man från liten ville väga så mycket som möjligt för att man ville va stor, det va en tävling. Vem vägde mest ?  medans man nu i äldre år börjar tänka om och vill inte väga mer än 50 kg och det är till och med mycket i mina tankar. Nu är tävlingen vem väger minst ? Hur man faktigst kan mobba folk för hur dom ser ut och inte ser ut. Hur tjejer över lag är mycket utpekande. '' Hon har för små bröst '' '' Hon har för stora lår '' Inte konstigt att folk gör plastikoperationer, Inte menat att jag är emot det för jag skulle själv kunna tänka mig en bröstförstorning!. Det är ofta jag hör, Du har små bröst, '' Myggbett'' Villka bröst?, Sånna spydiga komentarer enligt mig? Men varför?. Hade jag haft stora bröst hade folk sagt att dom va för stora för min kropp. Men tanken slog mig, Varför vill man göra plastikoperationer, Större bröst större/mindre rumpa, Botox i läpparna. Jo utseende fixerad. Men vad händer du vänjer dig efter ett tag och lägger in mer och tekniskt sett förstör dig för det finns bara en som du. Ditt utseende är unikt och med mycket operationer blir du en docka och det är utseendet som syns, Inte många som tar dig för den du är då utan ser det ytliga och tar dig som en knulldocka.. Visst kul med uppmärksamhet, självklar men man tröttnar på det med efter ett tag. Har jag fel när jag tänker så, Är det bara jag eller finns det fler som tänker det samma ? Respons ?

Frida Axelsson

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0