En tanke som för en kännsla.

Vet ibland inte vad jag ska säga eller göra. för att det ska bli bra. Inte bara för mig själv utan för andra med. Kan inte sluta tänka på att jag så gärna vill hjälpa folk med deras problem och ibland tar problemen över mig själv. Vet inte om man kan kalla det för snäll eller igentligen jävligt dum.

Och sen tänker man på alla personer man sårat och totalt brutit sönder. hur mycket man igentligen ångrar det men gör det om och om igen på nästan exakt samma sätt.

Men igentligen så jag kan ju inte säga att jag gjort fel, för vad är rätt och vad är fel. Ibland kan man ju vara medveten om något fast det är omedvetet som man är medveten om det. Och både att jag hjälper folk vet jag omedvetet att det är fel för jag vet att jag själv knäcks av det men vill så gärna så jag gör det ändå, precis som när man sårar någon. man kan vara omedvetet medveten om att man igentligen kommer att göra, men fortfarande vill man se om det kanske kan ändras.

Säger som så här till alla som läser. Tänk alltid ett steg före. Du kan förutspå det från början.

Om ni inte förstår nu vad jag menar kommer du någon gång förstå vad jag menar.



One love, One fuck.!

Bättre skit.

Både igår och idag har jag faktigskt mått bra. Enda felet är nu att jag sover riktigt dåligt. Antingen så sover jag inte alls eller så vaknar jag hela tiden.. Menmen. vi löser det idag säger hon. Haha

gårdagen bestod bara av att ta sig hem, vilket blev ett litet problem, men väl hemma så va det bara att käka lite sen åka upp till stallet för att lasta på hästen för att åka till storängens dressyrcenter och hoppträna för ann-louise. Gick så super bra och fick så mycket berömm, och det va riktigt kul att höra.

Denna dagen bestod utav att gå upp vid typ 7 åka upp till storängen igen för att träna sune för ann-louise, Lika bra gick det. Super fin häst och hon gav mig mycket bra kretik och öste berömm. Så ah. då vill man ju bara fortsätta synd nu bara att min lilla häst måste vila, Hon är riktigt trött i både kropp och själ så lika bra..

Så folket. Behöver ni ha någon som rider, Hör av er ;)



Lite dålig bild men en på sune :)


Kokt.

Ibland kan man ha en kännsla man inte kan sätta ord på. Och att sluta med något är som att hitta dom orden. Kommer man på första ordet så flyter det på sen. Och med det menar jag att efter ett tag mår man bättre vare sig man tror eller inte. Tänk positiva tankar, skippa dom negativa, bara det kan va jobbigt.

orättvisa, hat, och deprimerande

Idag har nog vart den värsta dagen på långe.. har mått riktigt bra på sista tiden lite därför jag inte haft något att skriva om och inte skrivit. Vet inte vad som tagit till mig idag. kanske va det de att pappa började banka och slå iväggar kl 7 på morgonen och väckte mig eller att jag inte fått i mig tillräckligt med mat. Jag vet inte.. Men allt känns så hopplöst.

Precis som att ingen lyssnar när man ropar. man hör bara ett ekoo utav Varför ? Tanken på kärlek kom upp. är det något man kommer få uppleva igen någonsinn eller är det bara en myt ? Folk frågar mig om jag tror på äckta kärlek. Jag svara dirkekt att jag inte tror på det. Men jag menar ? Hur kan man vara så kall och inte tro på det ? Alla låtar alla människor runt om kring har det ju. Dom är ju lyckliga och glada ?

Tårarna man fäller gör bara att man fäller ännu fler. För alla tankar kommer upp. Tankar på vissa människor. Gammla vänner. Eller igentligen vänner som fortfarande är vänner men som lämnat än på ett eller annat sätt. Den ena har tappat sig själv och den andra är puts försvunnen och ingen vet vart. Sen så människor som faktigst försvunnit ifrån oss.. Alla mina tankar jusst nu har hamnat på döden. eller livet innan man dör.. '' om det blir en deprisiv död '' Hur man mår, vad man tänker, Vågar man. Nu tänker jag långt.. Men alla har ju någon gång lagt tanken åt det hållet. men sen tänker man på alla människor som finns kvar.? Tänk på oss ?

Och så med tanke på alla tankar på död, så kom jag och tänka på min kusin daniel. Som helt oförberätt försvann och jag förstår det fortfarande inte.. Eller ah Först nu, idag som jag kännde att det faktigst är så att jag aldrig mer kommer att få se han. Bara korten som finns kvar. och den helt underbart fina bloggen, min kusin sofi daniels syster skriver i.

Minbrordaniel.blogg.se

Vet inte om det va bilderna på gravstenen som fick mig att inse. Eller bara alla dom fina och självklara meningarna som hon skriver i den.! Vet inte mer vad jag ska skriva känns som att jag inte vill berätta för mycket. Men lägger ut någon bild. med tanke på att det va ett tagsen.



Jag och min kusin daniel! RIP! <3








Ta vara på allt.

Bygg upp hennes styrka, riv inte ner den. Ge henne blommer, inte smärta. Håll fast vid henne, och inte hennes misstag från förr. Visa henne för världen, försök inte gömma henne. Förtjäna hennes tillit, och förlora den aldrig. Men viktigast av allt, se till älska henne oavsett vad som än händer.


vad får man utav det ?

Folk säger att ensam är inte stark. Men i mina ögon, för mig själv och mitt eget så jo. ensam är stark, Att bygga upp ett liv själv tar mycket längre tid än om man får hjälp. allt går och allt är möjligt. och jag tänker inte ta någon hjälp utav en människa. Jag ska sätta upp ''sitatet'' en kille sa till mig, och hoppas att ni förstår vad som menas.
'' - de sägs att vägen till ens mål är långt men aldrig längre än vad du låter det bli. de sägs att hur många rader som än rimmar så är det svårt med poesi. de är mycket som ska passa och stämma, och en kör är flera aldrig ensamma.''

Och nej det kanske är rätt, det kanske är så. Men för mig nej. Jag tänker inte låta mig ta del och utnyttja andras energi på det sättet. För att jag själv ska orka. jag har hittat mitt sätt hur jag ska göra för att få min uppmärksamhet och energi som jag behöver för att klara av att bygga upp mig själv, Jag tänker inte då när jag byggt upp något brytas ner eller låta det bli fel för att någon annan hjälper mig?

Och så många vänner jag har som är ledsen för att deras pojkvänner inte gör det dom vill, eller för att dom inte träffar dom just nu ? Vad fan är det då ? Ska man ha ett förhållande så bryt inte ner varandra.? De är ju de som inte går. man måste bryta ner för att få igenom det man vill. Man måste manipulera för att komma någonstans. Och de är ju de som sårar så in åt helvette när det väl kommer fram.

Så varför när jag vet ? Varför ska jag då bli sårad  ?

Här har ni alla svar, varför jag beter mig som jag gör. varför jag inte skaffar mig ett förhållande!

Allt handlar om männskligheten. och tänker inte bli fångad utav den!

PEACE!

Gaaaaasssssh :D

Off lille sugen man är på att skaffa sig en cross när man satt på lillkillens. Jävligt kul att köra måste jag säga, Bra för adrenalinet med. Off va kul. Får springa ut och köra ännu mer :D


RSS 2.0