Se dig själv för den du är.

Det är många som har ryckten runt sig, Kanske handlar ryktet om dig själv eller någon annan runt dig. Det är alltid någon som drabbas utav skitprat och att kanske en vänn eller någon liknande pratar bakom ryggen. Det är många som ser hur folk går ner sig och blir ledsena. varför fortsätta ?  varför inte göra något.

Men jag vill bara motivera er alla som råkar ut för detta dagligen och för dom som vart med om det en eller flera gånger. Tänk som så här.

Varför pratar dom bakom ryggen och inte till dig ? Jo för att dom är fega. Och varför sprider dom ett ryckte om dig, Jo för att dom vill ha den uppmärksamheten som du får. Dom vill inte att du ska ha uppmärksamhet och försöker istället få en egen uppmärksamhet genom att sprida ett ryckte om dig och försöka få andra att hata. Jag har sagt det tidigare. Det är den som visar sig stark som igentligen är den svaga.

Det jag igentligen vill säga är att ni är inte värld det, det är inte er det är fel på utan personen som går bakom ryggen och sprider ut skiten. även fast dom manipulerar och får dig och andra att tro att det är du. Glöm det bara, skratta åt det och stå kvar. Du är värld bättre.

Peace



Kommentarer
Postat av: nettan

du är grym frida <3

2011-06-16 @ 15:24:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0