Våld mot tjänsteman

Är inte helt ovanligt och när något sånt händer är det grovt och något är fel på den personen. Men när en tjänsteman gör ett brott emot lagen så är det något man kollar bort ifrån och inte tänker mer på. Det är kanske 99% utav tjänstemänen som begått en brott som fortfarande går fria och fortfarande har lagen på sin sida när dom gjort något grovt. Jag har ett utmärkt exempel och det är bara ett utav så många.

 24-årige Johan Liljeqvist som dog efter ett våldsamt polisingripande i Göteborg. 
Johan Liljeqvist dog på en gata i Göteborg förra året när han skulle gripas för att ha sparkat på en bil. Han trycktes ner av flera poliser så hårt och länge med ett dokumenterat farligt grepp att han slutade andas.

Fallet togs upp igen och flyttades ifrån götebort ner till malmö, Men polisen som skött detta fall i göteborg är nu samma man som sköter det i Malmö. Kommer han nu på nya saker är det tjänstefel för då skötte han inte sitt jobb som han skulle första gången.

Förundersökningen togs upp igen utav Ekot och det vissar sig nu helt andra uppgifter.

Den nya uppgifterna är solklara, alltså vad som hänt! De har sprutat pepparspray i omgångar, på så nära håll. Effekten av detta är att luftvägarna svullnar och i samband med alla batongslag och tryck över bröst- och buk har gjort att Johan kvävts och avlidit. 
 
Polisen anklagar sjukvården att dom har vart för långsamma men redan när johan kom in va han medvetslös och låg i koma. Han låg i koma 7 dagar innan han dog och dessa poliser har ännu inte gripits och kommer troligen gå fria. 

Finns det fler som är emot sånt här, Gå in och stöd.

http://www.facebook.com/group.php?gid=118665465521#!/group.php?gid=118665465521&v=info

Sånt här kan få mina tankar att snurra och undra vad det är för hemsk värld vi lever i.. Om detta någon gång kommer att ta slut och om det alltid har vart såhär. Varför människor vill ta ihjälvarandra, inte är det ju så att vi äter människokött eller jo riktigt sjuka människor för sånna finns det ju med. Ordspråket säger att det finns folk till allt och det gör det ju. Men det är ju absolut inget posetivt. Trött på detta hemska beteende och denna hemska värld. Vill bara säga att det går aldrig att ändra på något själv. Men om fler kanske tänker som jag kanske vi kan komma någon vart med detta problem,


Kommentarer
Postat av: Thomas

Dra inte alla över samma kant. I en medborgares ögon kan det ibland uppfattas som "polisbrutalitet", så är det dock inte. Tänk dig själv i skorna på en polis. Du ska arrestera någon som beter sig aggressivt, utan någon som helst aning om hur personen är mentalt, om han kanske till och med skulle mörda utan att tveka. Så för att försäkra sig själva och civila runt omkring så kanske de får ta i lite mer enbart för att vara på den säkra sidan.



Nu hade ju personen olyckligtvis oturen att dö, men det är ETT fall av.. hur många kända?



Dessutom vet inte vi så mycket om händelsen, den unge killen kanske gjorde kraftigt motstånd. Det är inget som vi vet om.



Du ska inte dra alla över en kant, det kan få dig att framstå som en idiot.

2011-04-27 @ 17:29:02
URL: http://www.lemonparty.org

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0